Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Emil Boc a smuls microfonul unui ziarist

Emil Boc a smuls microfonul unui ziarist

scris de Ziua Veche
0 afisari

 

 

.Premierul Emil Boc a declarat miercuri ca, de multe ori, televiziunile de stiri „profereaza dezinformari”, uitand ca au obligatia sa informeze corect opinia publica. Intr-un gest de nervozitate, premierul a smuls microfonul Realitatii TV din mana reporterului. Premierul Emil Boc s-a plans miercuri ca purtatorului de cuvant al Guvernului nu i s-a permis sa faca precizari, intr-o emisiune a Realitatii TV, si a acuzat televiziunea respectiva de manipulare, el luandu-i apoi reporterului acestui post microfonul din mana, spre protestul celorlati ziaristi, informeaza postul respectiv de televiziune.


Aseara, purtatorul de cuvant al guvernului a incercat in mod direct sa intervina la Realitatea TV sa faca corecturile necesare pentru ca se spuneau lucruri care nu erau adevarate si a fost refuzat. Purtatorul de cuvant vrea sa corecteze dezinformarile pe care Realitatea TV si Antena 3 le profereaza, dezinformari care se repeta in fiecare zi„, a spus premierul, dupa ce a insfacat microfonul Realitatatii TV din mana reporterului. In fata protestelor unor reporteri, Boc a replicat: „Va rog sa nu va suparati. Eu sunt foarte calm si nu va deranjeaza ca spun lucrurilor pe nume. Romanii trebuie sa stie ca Realitatea si Antena 3 dezinformeaza romanii si am argumente foarte clare. Antena 3 a si primit de la CNA amenda, probabil urmeaza si Realitatea”.

 

0 comentariu

fanariotu 02-03-2010 - 13:25

Si noi am vrea sa avem o batranete linistita,fara griji,chiar daca nu lunga,dar,din nefericire,am ajuns bataia voastra de joc!!!Voi ati fost fericiti pe lumea asta,dar sper sa va primiti rasplata din partea JUSTITIEI DIVINE,pe lumea ceealalta,unde nu mai conduce psd,pdl,pnl…..

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult