Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Emil Boc va participa la dezbaterea de marti, de la Palatul Parlamentului

Emil Boc va participa la dezbaterea de marti, de la Palatul Parlamentului

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Premierul va fi prezent, alaturi de presedintele Traian Basescu, marti, de la ora 11,00, la Palatul Parlamentului, la intalnirea cu reprezentanti ai partidelor si grupurilor politice parlamentare, precum si cu reprezentanti ai sindicatelor si patronatelor, potrivit unui comunicat al Guvernului, citat de Agerpres.


Seful statului si cel al Executivului au avut si luni, tot la Parlament, o intrevedere cu parlamentarii de la putere, pe tema pachetului de masuri economice impuse in contextul acordului Romaniei cu FMI.

La intalnirea de luni au fost prezenti, de asemenea, vicepremierul Marko Bela, precum si ministrii Sebastian Vladescu, Vasile Blaga, Adriean Videanu, Elena Udrea, Mihai Seitan, Daniel Funeriu, Gabriel Oprea, Cseke Attila, Laszlo Borbely, Catalin Predoiu. La discutia care a vizat situatia economica a tarii au participat si numerosi parlamentari ai Partidului Democrat Liberal, ai UDMR, ai grupului independentilor si ai grupului minoritatilor altele decat cea maghiara. Presa nu a avut acces la discutii, singurii care au iesit la declaratii au fost presedintele Basescu si ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, premierul Boc refuzand sa faca vreun comentariu.

0 comentariu

CALUGARUL 04-03-2010 - 18:42

Numai deputate la pesedistii astia, taticu. Pai daca e vorba sa scoatza la inaintare purtatoarele de tampoane, de ce s-o bage la inaintare pe gagica lu’ castravete, pardon, Mazare, si nu o baga pe madam E. Andronescu, cea mai misto gagica din sudestul Evropei ! Eu-s mort dupe ia. Cind o auz si o vaz la Rialitatea, neamule, mi se face pielea ca de gaina ! Chiar mi-o inchipui in ciorapi de tetra dansind la bara intr-un bar din Vegas !!

omul negru 04-03-2010 - 18:49

Ce mai faceti?

CALUGARUL 04-03-2010 - 19:07

Ma descurc si io cum poci ! Sunt pe treaba acuma cu o gagica (cam coarda, e-adevarat – a facut Turcia non-stop). Una de la ziuaonline, care aici si-a tras, cica, un nume de barbat, dar daca o cauti subt fusta e caca pra riioasa. O cheama ,,cititor vechi”. Un jaf de coarda !, buna pentru ciinii Bucurestilor !

cititor vechi 04-03-2010 - 19:32

Pai nu ne-a fost vorba ca lingi pana faci basici? Mars in genunchi, rapandula, ca-ti pute gura si se otraveste tot forumul.

oblioo 05-03-2010 - 07:54

Dar comunitatea nu-l inghite, pentru ca a divortat de prima nevasta ca sa o ia pe Daciana.
Aromanii sunt curvari, se f..t in stanga si in dreapta, dar nu divorteaza….
Eu cred ca Ponta este evreu…..

ulivia 05-03-2010 - 09:48

geoana Mircea a cheltuit tot ,cu plimbarile secrete la moscova, cu vrajitoarele, cu serbarea paranoica de castgitor al alegerilor nealese si acum Ponta victor scaote pe piata consumabilile PSD-iste sa mai faca un ban pentru partid?Si apropos de „frumopase”parca sunt prostituatele ce fac trotuarele prin Italia ,OR FI ALEA MEMBRE PSD?

fanariotu 05-03-2010 - 12:12

Asa mai Ponta,scoate partidul pe centura,tot e mai bine decat pe maidan!Mai alaes ca ai si un ,,peste,,meserias,pe Vanghele-Goagale !

usa 05-03-2010 - 13:05

http://basarabenicraiova.wordpress.com/ – Site-ul Basarabenilor din Craiova

Caramache 05-03-2010 - 15:30

Tragem konkluzia ka Katy Abramburica, Rovana Plumbuita, Aura Autobaza si Ana Bici au fost inaintate si fonktzioneaza akum ka kadre rezerviste de rezerva. Este evident ka kaii amazoanelor Prostanacului nu fak fata la roatele’n sus ale kondukatoarelor de kai muiere putere pe orice maidan, plaja, lunka ori prunka.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult