Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Emil Boc: Votul romanilor pentru unicameralism, prioritatea zero a PD-L

Emil Boc: Votul romanilor pentru unicameralism, prioritatea zero a PD-L

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Votul romanilor pentru unicameralism si reducerea numarului de parlamentari reprezinta prioritatea zero pentru PD-L, partid care spera sa gaseasca deschidere la PSD si PNL pentru modificarea Constitutiei in acest sens, a declarat sambata Emil Boc.


Potrivit Radio Romania Actualitati, premierul a facut declaratia la finalul intalnirii liderilor PD-L care a avut loc la Poiana Brasov. „Votul romanilor nu se discuta, se aplica”, a spus Boc. Presedintele PD-L a spus ca partidul are ca obiectiv indeplinirea vointei romanilor privind modernizarea statului si ca alte prioritati sunt Legea reformei sistemului de pensii si Legea responsabilitatii fiscale, adoptarea ambelor acte legislative fiind necesara in sesiunea parlamentara care incepe luni.

Emil Boc a mentionat ca prioritate Legea educatiei nationale, adoptata prin proces parlamentar plecand de la proiectul Miclea, si continuarea Programului Prima Casa. El s-a referit si la Statutul Minoritatilor, despre care a spus ca va reintra in discutia Parlamentului dupa intreruperea dezbaterilor in 2007. De asemenea, premierul a mentionat ca PD-L ramane un partener credibil de guvernare pentru UDMR, Independenti si Minoritati si ca se va cere organizatiilor judetene ale democrat-liberalilor sa gaseasca modalitati de colaborare cu PNTCD, partid care a sustinut PD-L la alegeri.
Tot in cadrul lucrarilor de la Brasov democrat-liberalii au infiintat o comisie care sa pregateasca alegerile din PD-L din acest an si sa analizeze propunerile de modificare a statutului partidului.

0 comentariu

alfabet 22-02-2010 - 21:56

… ca il platesc toti:)) Huhu Ciu , da’ de unde bre, nu auzi ca doar se povesteste de investitori… bani ioc! poate mai incolo. Nu mai huli si tu asa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS