Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Exclusă din PNL – Adriana Săftoiu

Exclusă din PNL – Adriana Săftoiu

scris de M.A.
9 afisari

A fost exclusă din PNL. Este vorba despre Adriana Săftoiu. Decizia a fost luată sâmbătă de Delegaţia Permanentă a filialei judeţene Prahova.

Adriana Saftoiu -1

Exclusă din PNL – Adriana Săftoiu

Unul din tre motive este „contradicţia” între ideile exprimate public de Săftoiu şi cele ale PNL. Adriana Săftoiu a avut, în ultima perioadă, o serie de declaraţii critice la adresa conducerii PNL. Adriana Săftoiu a fost numită consilier prezidenţial, purtător de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu, în 2004, funcţie din care a demisionat trei ani mai târziu, după ce soţul său din acea perioadă, Claudiu Săftoiu, a fost demis de la şefia SIE. În 2008, Adriana Săftoiu a candidat la alegerile parlamentare din partea PNL, câştigând un mandat de deputat într-un colegiu din Prahova. În februarie 2012, ea şi-a anunţat demisia din funcţie în plenul Camerei.

Preşedintele PNL Prahova, Mircea Roşca, a anunţat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că Delegaţia Permanentă a organizaţiei judeţene a decis exluderea din partid a fostului deputat de Prahova Adriana Săftoiu. Adriana Săftoiu era membră a PNL Ploieşti, transmite Mediafax. El a explicat că decizia de excludere a Adrianei Săftoiu a fost determinată de ieşirile publice ale acesteia la diverse posturi de televiziune, ieşiri pe care şeful PNL Prahova le-a catalogat ca fiind „în contrast total cu ideile PNL„, însă a refuzat să dea exemple.

„Cel mai mult ne-a deranjat că Adriana Săftoiu merge la anumite televiziuni în numele PNL şi exprimă idei în contrast cu cele ale partidului. Nu suntem de acord să vorbească în numele PNL în condiţiile în care nu are nicio legătură şi niciun contact cu acest partid”, a spus Roşca.

4 comentarii

UnUL 22-12-2012 - 18:09

(Ne)stimate Bubos, vad ca esti mereru la fel de penibil. Explicatia e mai simpla : distatorul Adolf Crin C a c a r a u se descotoroseste de toti cei care nu ii aduc osanale.

UnUL 22-12-2012 - 18:15

Scuze pentru tastare : „mereu” si „dictatorul”, evident. PNL mai urmeaza doar sa imbrace camasa verde si sa se salute cu „Heil, Chucky!” si asemanarea va fi perfecta.

teo 23-12-2012 - 06:58

Confunzi partidele si uniformele !Camasa verde o imbrcau legionari romani,iar apelativul „heil” il aveau hitleristii ! Comportamentul acestei paiate din fruntea PNL este comportamentul comunist !

Pusa 23-12-2012 - 07:50

Esti deplasat in exprimare. Asa vorbesti tot timpul? Vai de cei din jurul tau !!!. Spui bine ce spui, dar … ai un vocabular …. SUBURBAN. Te poti exprima si altfel sau nu esti in stare.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult