Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Exclusiv. Basescu merge la Bruxelles cu un avion de linie

Exclusiv. Basescu merge la Bruxelles cu un avion de linie

scris de Ziua Veche
8 afisari

.Traian Basescu va participa miercuri la Bruxelles la lucrarile summit-ului Partidului Popular European. Sursele ziuaveche.ro sustin ca presedintele va face deplasarea cu o cursa regulata.


Joi, seful statului va lua parte la reuniunea Consiliului European de vara. Principalele obiective ale reuniunii vizeaza: adoptarea strategiei UE 2020 pentru ocupare si crestere economica, consolidarea guvernarii economice a Uniunii Europene, adoptarea poziţiei Uniunii pentru summit-ul G-20 de la Toronto (26-27 iunie 2010) si analiza impactului trecerii la o ţinta UE de reducere a emisiilor de gaze cu efect de sera mai mare de 20%, informeaza site-ul Presedintiei. In opinia Romaniei, Strategia UE 2020 este un instrument esenţial pentru relansarea durabila a economiei UE si constituie un cadru adecvat pentru adoptarea reformelor structurale necesare pentru statele membre. În acest context, liderii europeni vor evalua progresele înregistrate în fixarea ţintelor naţionale si eforturile întreprinse pentru înlaturarea blocajelor care limiteaza cresterea economica, arata aceeasi sursa. Alte puncte de pe agenda Consiliului includ: decizia de aderare a Estoniei la spaţiul euro, demararea de catre Islanda a negocierilor de aderare la UE, pregatirea poziţiei Uniunii Europene pentru participarea la summit-ul ONU privind Obiectivele de Dezvoltare ale Mileniului.

0 comentariu

Rasputin 10-03-2010 - 05:54

Au arătat întotdeauna că Slovacia este ţara lor, iar bozgorii şi ţiganii trebuie să respecte legile ţării.
Guvernanţii lor sunt patrioţi.
La noi în România, guvernanţi = patrihoţi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult