Acasa Actualitate-InternaPolitica interna EXCLUSIV. Consilierii lui Dan Diaconescu îşi declară independenţa. De cine e îndrăgostit Gabriel Fătu

EXCLUSIV. Consilierii lui Dan Diaconescu îşi declară independenţa. De cine e îndrăgostit Gabriel Fătu

scris de Matei Iliescu
14 afisari

După publicarea în Monitorul Oficial a Ordonanţei de Urgenţă a cuplului Victor Ponta-Liviu Dragnea privind dreptul la traseism politic al aleşilor locali, printre primii consilieri care au profitat de ea au fost cei ai PP-DD din Iaşi. Consilierii locali ieşeni Anca Preda şi Vlad Nedelcu au informat agenţiile de presă că demisionează din PP-DD şi vor activa ca independenţi.

Consilieri lui Dan Diaconescu îşi declară independenţa. De cine e îndrăgostit Gabriel Fătu

Consilieri lui Dan Diaconescu îşi declară independenţa. De cine e îndrăgostit Gabriel Fătu

Ei au reproşat conducerii partidului fondat de Dan Diaconescu apropierea PP-DD de grupul de interese al primarului PSD Gheorghe Nichita.

Din aceleaşi motive de predare a PP-DD la PSD, trei consilieri pepededişti din Consiliul General al Municipiului Bucureşti au devenit de miercuri independenţi! Aşa că, după ce s-au alăturat noii PNL şi PSD formând o nouă majoritate în Consiliul General, cei trei nu mai pot fi daţi afară din PP-DD şi înlocuiţi cu alţii care să treacă alături de consilierii PSD controlaţi de Marian Vanghelie. Asta este una dintre marile ţepe pe care le-au luat pesediştii, în frunte cu Ponta şi Dragnea, pe mâna propriei lor Ordonanţe care miroase de la o poştă a neconstituţională.

Consilierii generali care au demisionat din PP-DD sunt Julia Zorkoczi, Horaţiu Panaitescu şi Richard Radu.

Al patrulea consilier general PP-DD, actorul Gabriel Fătu, ce pe vremea când OTV era în glorie avea o emisiune în care făcea farse regizate, nu poate sa plece din PP-DD! Surse apropiate lui Fătu au declarat, în exclusivitate pentru Ziua Veche, că dragostea îl împiedică pe acesta să procedeze ca şi colegii săi. Gabriel Fătu s-a îndrăgostit, tineţi-vă bine, de Marian Vanghelie. Aceleaşi surse ne-au asigurat că dragostea îi este împărtăşită.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult