Acasa Actualitate-InternaPolitica interna EXCLUSIV: Cristian Diaconescu in tandem cu Geoana

EXCLUSIV: Cristian Diaconescu in tandem cu Geoana

scris de Ziua Veche
1 afisari

 

.Membrii organizatiei PSD Bucuresti se reunesc miercuri, cu incepere de la ora 18, la Romexpo, pentru a anunta oficial faptul ca il sustin pe senatorul Cristian Diaconescu pentru a ocupa functia de prim-vicepresedinte in tandemul cu Mircea Geoana.


Dupa ce marti seara Consiliul organizatiei PSD Bucuresti s-a reunit in aceeasi locatie si membrii acestui for au fost anuntati de deputatul Rodica Nassar ca Diaconescu a acceptat de fond propunerea pesedistilor bucuresteni si dupa ce deputatul Aura Vasile a confirmat pentru ziuaveche.ro faptul ca “Diaconescu se va retrage suta la suta din cursa pentru presedinte”, senatorul a avut o iesire publica avand declaratii evazive. Surse din PSD ne-au spus ca aceasta decizie s-a luat in urma cu aproximativ o saptamana dupa ce Diaconescu a avut o prima discutie cu Mircea Geoana, la finalul careia cel din urma i-a propus lui Diaconescu functia de prim-vicepresedinte. Iar anuntul deputatului Nassar a facut parte dintr-o strategie de partid, pentru ca toata presiunea acestui anunt sa fie preluata de organizatia Bucuresti si, in special, de Marian Vanghelie, cel care de altfel il si sustine aprig pe Diaconescu pentru a face tandem cu Geoana. Sursele noastre ne-au precizat ca la sedinta de miercuri seara de la Romexpo Cristian Diaconescu si-a confirmat prezenta unde ar vrea sa ii traga de urechi pe colegii din organizatia Bucuresti pentru faptul ca nu au respectat intelegerea ca anuntul sa fi fost facut astazi, nu marti, cum a procedat Rodica Nassar.

0 comentariu

Pribeagul 24-02-2010 - 16:41

mai bine faceast 500-1000 m de autostrada?

Cine verifica devizele?

Daca se aloca o suma, musai sa se cheltuiasca toti banii?

Pribeagul 24-02-2010 - 16:46

investeste si in Palatul Victoriei. Nu pot fi concentrate toate organele statului in Casa Poporului? Incape acolo tot ce vrei si ce nu vrei, iar bani sa fie alocati altor chiar prioritati.

Cum altfel se vor rezolva problemele privind autostrazile, CFRul etc?

Adrian D 24-02-2010 - 19:06

Musai sa se foloseasca tot bugetul. Vrei sa scada calitatea lucrarilor? la cei cam 30 de milioane de coco, si-un cost de constructie greenfield de vreo 500 EUR/mp, rezulta ca sediul cu pricina ar trebui sa aiba fo 60000 mp. Restul e shmen. Pentru partid, pentru iubitul conducator, etc.
Iar cu banii astia ieseau fo 5 km de autostrada. De la zero.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult