Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Diaconescu si Sarbu, momiti la Palatul Victoria

Diaconescu si Sarbu, momiti la Palatul Victoria

scris de Ziua Veche
3 afisari

 

.Plecarea senatorului Cristian Diaconescu din PSD va fi urmata de cea a deputatului pesedist Marian Sarbu. Informatia a fost confirmata, in urma cu cateva momente, pentru ziuaveche.ro de surse din anturajul lui Sarbu care este deja in discutii cu echipa parlamentarilor independenti condusi de Gabriel Oprea.  

Aceleasi surse ne-au declarat ca Sarbu s-ar afla deja in carti si pentru fotoliul de Ministru al Muncii, dupa ce deja Mihai Seitan a fost amenintat de premier cu remanierea. Si pentru Diaconescu se prevede un viitor ministerial avand in vedere admiratia pe care i-o poarta acestuia Traian Basescu. „Avand in vedere si ultimele actiuni din Piata Victoriei a careia tinta a fost Baconschi, toate au legatura”, ne-au declarat sursele noastre. Contactat telefonic, Sarbu nu a dorit sa raspunda intrebarii reporterului nostru dar nici nu a negat informatiile noastre. Sarbu a mai fost o data curtat de Traian Basescu pentru a face parte din echipa de la Palatul Victoria insa pesedistul a preferat sa nu iasa din linia impusa la acel moment de Mircea Geoana care era sef peste PSD, partid care tocmai iesise de la guvernare.

0 comentariu

costy 24-02-2010 - 19:45

….psd-ul lui Tonta va ramene numai cu prostanacul, inganfatul si bunicuta.
Ma bucur sincer pt. Diaconescu, pacat ca s-a trezit atat de tarziu.

Nellu 24-02-2010 - 19:51

Se spune cã asta ar fi spus Freud…

Femeile sunt precum merele neculese. Cele mai bune sunt in varful pomului. Majoritatea barbatilor nu vor sa se intinda dupa cele bune fiindca se tem sa nu cada si sa se raneasca. Prefera, in schimb, merele cazute pe jos, care nu sunt la fel de bune, dar usor de luat. Merele din varful pomului se gandesc ca este ceva in neregula cu ele, cand, de fapt, sunt extraordinare. Trebuie numai sa astepte sa apara barbatul potrivit, care sa fie suficient de curajos sa urce pana in varful pomului.

Barbatii sunt precum un vin bun. Incep prin a fi struguri si depinde de femei daca reusesc sa stoarca toata pleava din ei pana cand acestia sa se transforme in ceva acceptabil pentru cina.

O femeie modeleaza un barbat din fiu in 20 de ani, in timp ce alta il prosteste in 20 de secunde.

Femeia si hainele se aleg la lumina zilei.

Curajul la barbati nu e asa de rar cum se crede, dovada cit de multi se insoara.

Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu.

Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.

Este clar ca femeile sunt mai destepte decit barbatii. Ginditi-va: cel mai bun prieten al lor sunt diamantele; cel mai bun prieten al barbatilor este ciinele.

Sexul este pretul pe care femeile il platesc pentru casnicie. Casnicia este pretul pe care barbatii il platesc pentru sex.

O femeie poate sa tina un singur secret: virsta ei.

Numai fetele cuminti isi tin un jurnal. Fetele rele n-au timp.

Daca vrei ca sotia sa te asculte cind vorbesti, vorbeste cu alta femeie. O sa fie numai ochi si urechi.

teofil 24-02-2010 - 20:51

Cea mai tare miscare ar fi plecarea lui Geoana din PSD. Hai sa facem pariu ca se va intimpla pina la Paste. Va vine sa credeti? Ce cota dati ? Eu dau 15/16. Voi ?

Romeo2004 25-02-2010 - 06:02

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/887708/Bona-filipineza-ultima-fita/

SOCIETATE. Muncesc mult, îmbrăţişează tradiţia supunerii şi se mulţumesc cu un salariu mic. Aşa au ajuns filipinezele la sufletele românilor„de viţă nobilă”, ca Victor Ponta sau Silviu Prigoană.

Trendul de a aduce bone sau menajere asiatice a apărut în România în urmă cu aproape trei ani, când majoritatea părinţilor care apelau pentru asta la firmele de recrutare aveau joburi bine plătite, dar oferta de bone autohtone era redusă. Acum însă, în ciuda ofertei generoase de pe piaţă, politicieni, precum preşedintele PSD Victor Ponta sau omul de afaceri Silviu Prigoană, au adus în casele lor angajate tocmai din Filipine.

Asta, după ce s-au inspirat, se pare, din experienţa altor per soane publice, precum Ion Ion Ţiriac sau Dana Războiu, care au apelat la serviciile filipinezelor pentru îngrijirea copiilor. „Ce i-a determinat să înlocuiască româncele cu filipinezele? Disponibilitatea de a lucra a acestora din urmă şi faptul că sunt serviabile”.

Corcodel de Parpange 25-02-2010 - 08:42

N E C O N V I N G A T O R,si mai rau de atit,nerealist si infatuat. Viitor ,rezervat!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS