Acasa Actualitate-InternaPolitica interna EXCLUSIV. Scandal în PSD. Ponta e dramatic sub partid. Palada pleacă. Duicu scrie

EXCLUSIV. Scandal în PSD. Ponta e dramatic sub partid. Palada pleacă. Duicu scrie

scris de Matei Iliescu
17 afisari

Incredibil, dar adevărat. Oamenii lui Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului şi şeful consilierilor premierului în ultima perioadă, şef al Departamentului de Strategii de la Palatul Victoria, îşi caută de muncă în privat.

Scandal în PSD. Ponta e dramatic sub partid

Scandal în PSD. Ponta e dramatic sub partid

Premierul Victor Ponta, care a aruncat cu dejecţii verbale în ultima perioadă contra tuturor, la indicaţiile consilierilor săi de încredere, Mirel Palada şi Dan Sultănoiu, se află în aceste momente cu şapte procente în spatele scorului electoral al partidului, potrivit sondajelor comandate de PSD.

Ca urmare, în PSD e disperare mare. Se caută vinovaţi. Liviu Dragnea, care urmăreşte să preia şefia PSD după alegerile prezidenţiale, de se alege ori nu Ponta preşedinte, a început deja atacurile la tata-socru, Ilie Sârbu.

În ăst timp de restrişte, parlamamentarii de Mehedinţi, băgaţi marţi în sedinţă, au fost informaţi că baronul lor aflat în arest, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Duicu, a început să scrie o carte. Vom reveni!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult