Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Exclusivitate – Nastase: Nu-i lasati sa fraudeze Congresul PSD

Exclusivitate – Nastase: Nu-i lasati sa fraudeze Congresul PSD

scris de Ziua Veche
2 afisari

 Ziuaveche.ro va prezinta, in exclusivitate, incendiarul mesaj pe care Adrian Nastase l-a adresat poporului pesedist. Candidatul “forta si echilibru” le cere membrilor PSD sa deschida ochii si sa nu permita fraudarea Congresului. Presedintele Consilului National isi indeamna colegii de partid sa nu ia parte la jocuri de culise si sa lase votul corect sa decida. “Stiu ca sunteti de acord cu mine ca PSD este un partid prea mare pentru a se cobori la nivelul unei hotomanii cu voturi”, scrie Nastase. El a trimis liderilor social-democrati o scrisoarea joi, la prima oara a diminetii. Acestia, la randul lor, o vor distribui pesedistilor de rand pentru a-i convinge ca Nastase este solutia cea mai buna pentru destinele PSD, dar si ca Mircea Geoana a pregatit masluirea voturilor la Congres. Scrisoarea a fost trimisa de pe mailul lui Dan Andronic, cel care se ocupa de campania lui Adrian Nastase, ne-au declarat surse din conducerea PSD. In ultimii ani, Andronic si Nastase nu au fost in cele mai bune relatii.

Adrian Nastase a decis sa se adreseze unui numar cat mai mare de pesedisti, prin intermediul unei scrisoari, fiind stimulat si de faptul ca, intr-un sondaj de uz intern, finalizat pe data de 3 februarie, exact cu o zi inaintea Consiliului National, si comandat de contracandidatul sau Mircea Geoana i-a luat fata la mai toate capitolele. Astfel, la intrebarea “dupa parerea dumneavoastra, considerati ca in urma alegerilor care se vor organiza la acest Congres, Mircea Geoana ar trebui sau nu sa ramana presedinte PSD?”, 40% au raspuns “nu”. Si la capitolul notorietate  Nastase i-a luat fata chiar daca numai cu un singur procent, 99%. Sondajul a fost realizat de aceeasi companie care a lucrat in campania pentru prezidentiale cu PNL, Operations Research.

Textul integral al scrisorii il puteti citi aici.

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS