Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Familia Mitrea: In PSD nu s-a schimbat nimic

Familia Mitrea: In PSD nu s-a schimbat nimic

scris de Ziua Veche
6 afisari

Noua politica dusa de PSD in privinta modificarilor din Constitutie in privinta desemnarii parlamentarilor ar putea fi un nou motiv ca senatorul Miron Mitrea sa paraseasca in sfarsit partidul din Kiseleff.


 

Contactat telefonic de reporterii ziuaveche.ro, senatorul Mitrea a nuantat: „Nu,nu plec nicaieri acum. Nu plec acum. Mai tarziu cine stie ce va fi? Viata este plina de surprize. Nu intentionez acum sa plec”. Cu toate ca anumite persoane speculeaza tensiunea acumulata in ultima vreme in partidul condus acum de Victor Ponta si emit pronosticuri care dau ca sigura plecarea din PSD a familiei Mitrea, totusi deputatul Manuela Mitrea spune ca „deocamdata nu se petrece nimic.” Ea a declarat pentru reporterii ziuaveche.ro: „Nu mi-am pus in plan, cel putin nu in viitorul apropiat, un asemenea pas. Eu am mai spus de multe ori ca in politica sa nu spui niciodata ‘niciodata’”. Ea nu a garantat nimic, insa, pentru viitor: „Dar, acum sa va spun ca in viitorul imediat, apropiat, m-am gandit sa fac acest pas, nu! Sub cuvant de onoare. Insa nu va pot spune ca asta va ramane vesnic”. Manuela Mitrea a nuantat, la randul sau, spunand ca intr-adevar in PSD se petrec niste lucruri care nu ii plac: „Am avut si eu niste asteptari de la Congresul asta si nu mi s-au concretizat. Nu s-a schimbat nimic si am senzatia ca tot aia care faceau inainte aranjamente in partid le fac si acum. Si asta ii dauneaza si lui Victor (n.r. – Ponta). Mie imi pare rau de el”. Si daca lucrurile par a nu fi foarte clare in privinta viitorului politic al familiei Mitrea, este totusi foarte posibil ca unul dintre cei doi soti, sustin surse din partid, sa faca un pas la sfarsitul acestei saptamani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult