Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Felix a făcut calendarul suspendării lui Băsescu

Felix a făcut calendarul suspendării lui Băsescu

scris de Ziua Veche
2 afisari

Vicepreşedintele Senatului Dan Voiculescu a propus colegilor de la grupul senatorial al PSD+PC “un calendar estimativ al acţiunilor necesare pentru suspendarea Preşedintelui”, potrivit unui comunicat remis luni presei. Voiculescu a insistat asupra faptului că, mai întâi, se impune coagularea unei majorităţi parlamentare care să susţină iniţiativa privind suspendarea preşedintelui Traian Băsescu până la sfârşitul lunii octombrie.


Pasul următor ar fi supunerea la vot în Parlament a propunerii privind suspendarea preşedintelui, până la 5 noiembrie 2010. Conform calendarului lui Voiculescu, ar urma depunerea, până în 22 noiembrie, a moţiunii de cenzură, adoptarea acesteia şi nominalizarea unui nou prim-ministru şi apoi organizarea referendumului pentru demiterea preşedintelui, în 19 decembrie. Astfel, a apreciat Dan Voiculescu, până în 20 martie 2011 ar putea fi organizate alegerile prezidenţiale anticipate. În 2007, Voiculescu a fost în fruntea Comisiei parlamentare de anchetă care a decis suspendarea lui Traian Băsescu în 2007, în primul său mandat.

3 comentarii

Magdalena Zotescu 06-02-2011 - 15:12

Ce se mai poate spune ? E trist ca merg in fata – iar noi le dam voie , oameni lipsiti de principii , de scrupule.Fiecare doctrina politica flutura bunastarea , dreptatea si altele…Dar oamenii nu sunt toti la fel, mai exact nu sunt egali, asta e ; prin urmare si prioritatile sunt altele pentru diversele categorii sociale . De aceea, alternanta la putere este varianta cea mai buna .Bunastarea unanima ramane totusi un deziderat din categoria idealuri dar oamenii nostri politici sacrifica franchetea pe altarul populismului si ii incrimineaza cu mult aplomb si talent pe acei putini care incearca sa fie cinstiti.Si uite asa, inducem poporului ideea ca el are doar drepturi , nu si obligatii – spre exemplu sa munceasca si sa mai lase smecheriile (?!?) . Mentalitatea aceasta de a cauta in jur vinovati cand suntem la greu , fara sa mai privim si in oglinda , este in opinia mea o mare eroare.
Dar revenind la doctrinele politice , daca liderii opozitiei si-ar iubi sincer tara si ar respecta poporul care intr-adevar sufera si este dus cu zaharelul, de 20 de ani, tot de ei si daca, ar fi „domni nascuti iar nu facuti” in momentele acestea de criza nu s-ar mai ocupa cu boicoturi de cea mai joasa speta ci ar pune umarul la rezolvarea problemei . Ar sta – ca sa citez un „clasic in viata ” drag lor, – „dracu’ la Parlament sa voteze legile , ca d-aia i-a votat poporul ” si nu sa ” se care afara, in turme pe culori politice ” urland cu nerusinare ca o fac din patriotism iar nu din clientelism…Mi-e greata.
Am fost membra PNL din ianuarie 1990 pana la incercarea de suspendare a Presedintelui Basescu . Atunci cuprinsa de furie, mi-am dat demisia .
Ce se intampla acum, ma consterneaza . Imi pare rau ca nu mai sunt tanara , altminteri as intra in politica .Si eu primesc o pensie sub 1700 lei.
Imi cer scuze ca nu am 400 lei dar am terminat o facultate pe vremea cand se intra cu examen de admitere ( 10 candidati/loc ) si am muncit 30 de ani. Conform masurilor luate de Guvernul Boc , am primit mai putin. Si ce-i cu asta ? Sunt cetatean al acestei tari si trebuie sa-fi fac datoria.
Discutia este lunga…
Doamnelor si Domnilor din opozitie : ” E usor a scrie versuri , cand nimic nu ai a spune…”

Huhu Ciu 11-03-2011 - 06:22

Vai de capul tau proasto!

Huhu Ciu 11-03-2011 - 06:21

Ai terminat degeaba o facultate, tot fara minte ai ramas!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult