Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Fenechiu: Ungureanu vrea să fure din voturile PNL

Fenechiu: Ungureanu vrea să fure din voturile PNL

scris de A.B.
1 afisari

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu susţine că declaraţia lui Mihai Răzvan Ungureanu, potrivit căreia acesta e liberal,  este o strategie, premierul vrând să fure din voturile PNL.

relu fenechiu„Este o strategie declaraţia lui Ungureanu că este liberal, vrea să fure din voturile PNL. Domnul Mihai Răzvan Ungureanu nu se poate numi liberal, atât timp cât e în slujba lui Traian Băsescu”, a spus Fenechiu, la Digi 24.

Fenechiu a subliniat că Mihai Răzvan Ungureanu nu a fost şi nu este membru al PNL Iaşi.

„Cereţi cuiva să vă dea adeziunea lui Ungureanu sau întrebaţi-l din ce organizaţie face parte. La Iaşi nu a fost şi nu este membru al PNL„, a menţionat el.

După demisia de la conducerea Ministerului Afacerilor Externe, în februarie 2007, Ungureanu s-a reîntors la funcţia deţinută înainte de a fi ministru, aceea de reprezentant al României la Iniţiativa de Cooperare în Sud-Estul Europei (SECI), cu sediul la Viena.

Ungureanu era membru PNL din 2004, dar s-a autosuspendat din partid, pentru că era incompatibil cu funcţia deţinută la SECI. Mihai-Răzvan Ungureanu a fost apoi numit la conducerea SIE, în decembrie 2007, funcţie pe care a deţinut-o până când a fost desemnat prim-ministru.

Şi reşedintele PNL, Crin Antonescu, declara, în 15 martie, că premierul Ungureanu este ridicol pretinzând că mai e un fel de membru al PNL, el arătând că, din punct de vedere juridic şi politic, odată revenit la civilie şi nedepunând o cerere de reluare a calităţii de membru, nu mai are legătură cu PNL.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult