Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Figuranti neplatiti de Vanghelie

Figuranti neplatiti de Vanghelie

scris de Ziua Veche
2 afisari

  

.Aproximativ 30 de figuranti au venit luni la sediul central al PSD, afirmand ca au fost angajati prin intermediul unei firme de casting sa faca figuratie la Consiliul PSD Bucuresti de saptamana trecuta, fara a-si primi banii, informeaza Mediafax.


Cei 30 de oameni adunati in fata sediului central al PSD au afirmat ca au venit la partid pentru a-si cere banii promisi pentru a participa, miercurea trecuta, la Consiliul extraordinar al PSD Bucuresti, organizatie condusa de Marian Vanghelie. Reprezentantul nemultumitilor a precizat ca au fost angajati, printr-o firma casting, sa participe la Consiliul PSD Bucuresti de miercurea trecuta, cu misiunea de a umple sala si de a aplauda contra sumei de 25 de lei. Pentru ca problema lor nu si-a gasit rezolvare, toti cei 30 figuranti s-au deplasat la sediul PSD Bucuresti din Piata Universitatii.

„Marean” da vina pe vrajitoare 

Seful pesedistilor bucuresteni a negat orice fel de relatie cu figurantii angajati si neplatiti sustinand ca habar n-are de banii promisi acestora. „S-a terminat Congresul, n-a aflat inca toata lumea. Nu mai poate nimeni sa fie ales, le transmit tuturor care mai vor sa fie alesi, si nici nu pot cei care nu au fost alesi sa mai fie pe functii. Cred ca vrajitoarele i-au transformat pe unii in trandafiri… sau in ce i-a transformat, in figuranti”, a perorat Vanghelie, insistand: “Deci vrajitoarele i-au transformat in figuranti, si din figuranti cred ca o sa-i tranforme in maimute”.

0 comentariu

oblioo 24-02-2010 - 16:19

Singura biserica crestina care lupta pentru mentinerea ordinii morale. Sau poate intotdeauna a fost asa…

CALUGARUL 24-02-2010 - 17:55

Cum, domnule, eZista protestanti care beau ? Aceasta stire nu poate fi adevarata. Se stie clar ca protestantii ESTE singuri crestini care cred cu adevarat. Astia nu bea, nu fumeaza, nu se ducE la femei, nu injura. De ce sunteti rai si bagati stirea asta neadevarata ? Se poate-asa ceva ?

gemanaru 24-02-2010 - 19:56

Cand vezi asa o mutra de femeie si dracu fuge de ea……
Obsedata fiind de chipul si asemanarea ei,aceasta caricatura e absolvita in totalitae de atractie si cheful cuiva de sex.
Nici macar ca lesbiena nu e cautata.Ii ramane doar unica placere sa traga la pahar si asa se ineaca handicapurile ei…..
Sa dea Dumnezeu sa nu fie asa cum zic eu….???!!!

costy 24-02-2010 - 20:11

Duduia este hetero, are 5 fete, a trecut prin multe necezuri, divortz, cancer la san si este chiar draguta, poza zilei dezavantajand-o!
Insa cea mai mare calitatea a cestei femei, care face cat 10 barbati, este caracterul deosebit: cu toata sustinerea din interiorul bisericii evenghelice, cu toata sustinerea germanilor – care au taxat-o cu ” a gresi este omenesc” – bishofa a avut taria sa-si dea demisia din toate functiile bisericesti!
O femeie ca asta se sterge la popou cu unii ca bombo, ilici, geoana etc….

gemanaru 24-02-2010 - 21:23

Mutumesc de detalii,sincer nu stiam cine este,am postat cum am simtit…..dar am si mentionat in textul meu”Sa dea Dumnezeu sa nu fie asa cum zic eu….???!!!”
Cu stersul la popou….ma abtin,fiecare cu bunele si relele,nimeni nu e perfect..NICI NOI….

alamar 24-02-2010 - 22:45

Dle costy , eu ma aflu pe aceeasi pozitie precum dl gemanaru…

Totusi la sfarsitul articolului se face aluzie de „pozitia fata de homosexuali ” a acestei individe…

In opinia mea ea trebuia sa-si dea demisia de mult , nu acum in urma acestui eveniment…

O fie pe aici si pe dincolea , dar nu este material de lider religios…

Biblia condamna clar , fara echivoc si pe intelesul tuturor : sodomia…

Faptul ca un lider care se considera crestin si care se angajeaza sa urmeze litera si spiritul Bibliei , nu se paote afla in contradictie cu Cartea Sfanta…

In postarea dtale , la sfarsit , comapri merele cu portocalele…ilici bombo , geoana, etc. din cate stiu eu nu sunt lideri religiosi ci politiceni…
Probabil ca Kaessmann si-a gresit cariera…probabil ca ar fi un mai bun politician decat un lider lutheran..

Oricum denominatia lutherana , in religia protewstanta, si-a perdut de mult legatura cu Biblia…La lutherani ,sodomia, implicarea in aspecte nereligioase , precum : ecologia , emigratia , politica, etc.,au devenit de mult puncte principale ale acestei fractiuni ale protestantismului…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult