Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Finantatorii PDL vor rasplata

Finantatorii PDL vor rasplata

scris de Ziua Veche
1 afisari

Una din prietenele Elenei Udrea, deputatul PDL de Constanta Maria Stavrositu, tine sa-si aduca sotul in conducerea Fondului Proprietatea, ca rasplata pentru contributiile substantiale ale familiei la campania electorala a partidului.

 

 

Deputatul pedelist Maria Stavrositu il vrea pe sotul sau Iani cat mai aproape in timpul saptamanii, asa incat face lobby puternic pe langa sefii sai din partid. Familia Stavrositu isi doreste ca sefii PDL sa accepte cererile depuse la organizatia judeteana de partid in care actualul consilier judetean constantean a cerut un post de secretar de stat la Ministerul Industriei si daca nu macar in cadrul Consiliului de Supraveghere a Fondului Proprietatea. Deputatul Stavrositu a luat cuvantul in plenul camerei de trei ori de la inceputul mandatului, din decembrie 2008. Datorita relatiei de prietenie cu ministrul Elena Udrea a avut privilegiul de a vorbi la posturile de televiziune in calitate de parlamentar PDL. Un coleg de-al Mariei Stavrositu ne-a declarat ca “aceste discutii, pe care le au cei doi in privinta unui post intr-unul din ministere, le poarta probabil acasa cand se intalnesc”. „Noi, la partid, nu am aprobat cererea colegului Stavrositu, avand in vedere ca, in afara banilor ce i-a adus la partid in timpul campaniilor electorale, consilierul judetean Iani Stavrositu nu a excelat”, ne-a mai declarat sursa citata. Stavrositu a mai fost in carti si pentru postul de director al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta insa partidul nu l-a sustinut, el fiind acum in conducerea Asociatiei brokerilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS