Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Finul lui Fenechiu marturiseste: “Am luat plasa cu PNL”

Finul lui Fenechiu marturiseste: “Am luat plasa cu PNL”

scris de Ziua Veche
8 afisari

.Valerian Salavastru, finul de cununie al vicepresedintelui PNL Relu Fenechiu, a demisionat din partid dupa ce sapte ani a facut parte din tabara liberalilor. Fostul sef de campanie al PNL Iasi nemultumit de rezultatul Congresului din 5-7 martie si de felul cum s-a pozitionat PNL pe scena politica, a decis sa-si prezinte demisia el fiind sustinatorul unei aliante cu PDL.


Contactat telefonic Salavastru a declarat pentru ziuaveche. ro ca nu s-a decis inca ce va face si nu a negat faptul ca a avut discutii si cu PDL si cu grupul parlamentarilor independenti. Salavastru ne-a declarat: „Am luat teapa ca PNL pentru ca ei o tot tin cu o alianta cu PSD. Dictatura si apropiere explicita de PSD s-a demonstrat numai de cand e sef Crin Antonescu, lucru care pe mine ma deranjeaza. Calin Popescu Tariceanu era ingerul de pe lume in comparatie cu Antonescu atunci cand vine vorba de democratie. Cea mai mare bogatie a PNL era democratia din interior si ne laudam cu asta pentru ca aveai voie sa vorbesti insa acum am ajuns la o dictatura adevarata”.  

Dictatura lui Antonescu 

Salavastru a invocat si perioada in care Crin Antonescu a beneficiat de democratia din partid ani intregi, el preferand acum sa instaureze dictatura. „Ani intregi era impotriva conducerii si a ideilor sefilor si pe el nu l-a dat nimeni afara. Era privit tot timpul ca un rebel. L-a dat cineva afara?”, se intreaba proaspatul demisionar. Salavastru a fost unul din liberalii care l-au sustinut pe Antonescu, la inceputul anului 2009 fiind autorul unei scrisori deschise in care il critica vehement pe Tariceanu. La inceputul acestui an 2010, Salavastru a intrat in conflict deschis chiar cu nasul sau Relu Fenechiu, caruia i-a reprosat ca are o alianta locala cu PSD, filiala social-democrată fiind condusa de primarul Iasiului, Gheorghe Nichita. Salavastru a condus ultimele patru campanii electorale ale PNL Iasi, inclusiv cea prezidentiala. El a fost directorul de cabinet al prefectului Radu Prisacaru si in timpul guvernarii Tăriceanu, Salavastru a fost inspector sef al Inspectoratului Regional al Protectiei Consumatorului Iasi. El si-a recastigat functia in instanta, in cursul anului trecut.

 

0 comentariu

Pribeagul 26-02-2010 - 09:24

plezirist si epicurist, mai trage cu Gheorghe cite o etno-botanica, pe urma pun de-un chef la care cinta melodia:

„La crismuta la sosea,
Sta nasu’ cu fina sa.
-Ia finuta, ia si bea
Ca diseara esti a mea”

Pe urma, mai pun la cale si finantele tarii.

Violetul este o culoare rar utilizata. Ce i-o fi apucat pe toti ciudatii astia!?

CALUGARUL 26-02-2010 - 12:07

Tricolorul sa fie shkimbat cu o cirpa violeta. Numa’ asha vom scapa de criza si de comuniZm ! … si de Huhu nebunu. :-)))

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult