Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Fiul lui Zoe Petre, secretar de stat la MAE

Fiul lui Zoe Petre, secretar de stat la MAE

scris de A.B.
63 afisari

Dan Petre, fost consilier prezidenţial al lui Emil Constantinescu, a fost numit de premierul Victor Ponta în funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe. 

dan petre

foto: antena3.ro

Dan Petre, fiul lui Zoe Petre a fost numit secretar de stat la MAE. Decizia a fost semnată vineri de şeful Guvernului. Tot atunci, Ponta a dispus ca Anton Niculescu să fie eliberat din postul de secretar de stat al afecerilor Externe.

Dan Petre va activa în serviciul pentru relaţii interinstituţionale. Potrivit Mediafax, Dan Petre are susţinerea PNL pentru ocuparea acestei funcţii..

În minister erau trei secretari de stat, respectiv Bogdan Aurescu, Luminiţa Odobescu şi Anton Niculescu, cărora li se adaugă şi secretarul general Maria Ligor.

Premierul Victor Ponta a declarat, la începutul săptămânii trecute că îi va propune lui Bogdan Aurescu să rămână secretar de stat la Minister.

De asemenea, premierul i-a numit vineri în funcţia de secretar de stat pe Achim Irimescu la Ministerul Agriculturii, Septimiu Buzatu – Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii,  Răducu Valentin Preda – Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, Boloş Marcel Ioan – Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi Sebastian Huluban – Ministerul Apărării Naţionale.

Liberalul Sorin Dan Mihalache a fost numit secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, iar Andrei Rizoiu – secretar de stat în cadrul SGG.

Ion Lazăr a fost numit şef al Corpului de Control al primului-ministru, cu rang de secretar de stat, după ce fosta conducere a demisionat din funcţie la momentul căderii Guvernului Ungureanu.

1 comentariu

mariana 14-05-2012 - 11:53

a asta este secretar de stat? dar acest petre habar nu are sa-si duca o fraza pina la capat dar sa mai formeze o propozitie cu subiect si predicat, doamne ce lepadaturi ajung in fruntea tarii.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult