Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Florescu: Demisionez din PC şi candidez ca independent

Florescu: Demisionez din PC şi candidez ca independent

scris de A.B.
12 afisari

Ştefan Florescu va candida ca independent la Primăria Sectorului 6. El a anunţat marţi că şi-a dat demisia din Partidul Conservator.

Stefan-Florescu

foto: ziarelive.ro

Pentru a se linişti apele în USL, Ştefan Florescu a hotărât să demisioneze din PC dar şi din funcţia de preşedinte al organizaţiei de sector a conservatorilor.

Floerescu a anunţat că va candida independent la Sectorul 6 şi că acest lucru îl face în primul rând pentru locuitorii sectorului dar şi pentru stabilitatea USL.

În urmă cu o săptămână, preşedintele PNL, Crin Antonescu, avertiza că este posibil ca liberalii să aibă candidaţi proprii la toate primăriile de sector, în cazul în care PSD nu va fi de acord cu o candidatură a unui liberal la primăria sectorului 6.

„Fie avem candidaturi comune pe toate sectoarele, fie, dacă nu va fi posibil acest lucru, avem varianta unor candidaturi separate pe sectoare”, spunea liberalul, la România TV.

El a declarat că PNL nu poate fi acuzat de intransigenţă într-o măsură mai mare decât PSD în ceea ce priveşte situaţia de la Bucureşti. „Şi PNL, şi PSD, şi PC am lăsat de la noi: cei de la PSD la Buzău, cei de la PC la Galaţi, iar noi am lăsat de la noi în multe locuri, dar în unele lucruri nu poţi să laşi”, a explicat Antonescu.

1 comentariu

oranjgutanu' verde 24-04-2012 - 18:35

ce mutra stupida are si acest „fane” de sector !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult