Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Florin Cîțu: Am ajuns la un compromis. Îi asigur pe români că nu e necondiționată

Florin Cîțu: Am ajuns la un compromis. Îi asigur pe români că nu e necondiționată

scris de Misu Andrei
64 afisari

Florin Cîțu a declarat după discuțiile de luni de la Cotroceni că s-a ajuns la un compromis. Potrivit acestuia, coaliția cu PSD nu este necondiționată.

Florin Catu Foto: gov.ro

„Sunt două luni de zile în care nu s-a găsit majoritate și am ajuns la acest compromis. Facem această coaliție pentru că toate celelalte alternative erau mult mai dure. Este un moment important.

Vreau să-i asigur pe români că această coaliție nu este necondiționată. Mă voi asigura că interesele românilor nu vor fi niciodată puse sub semnul întrebării și stabilitatea financiară a țării nu e pusă în pericol.

Principiile liberale – voi lupta în continuare pentru ele.

Am avut o echipă de negociere, am avut un președinte al echipei de negociere. A fost supusă la vot echipa de miniștri și a trecut cu majoritate.

Ministerul proiectelor europene are un rol foarte important. PNRR rămâne în picioare și acolo sunt incluse toate reformele agreate cu Comisia Europeană. Aceasta va garanta o anumită traiectorie, e încă o garanție că tot ce am promis se va îndeplini. Reformele nu vor putea fi modificate”, a declarat Florin Cîțu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult