Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Florin Cîțu: Sper că PSD nu va mai tergiversa calendarul

Florin Cîțu: Sper că PSD nu va mai tergiversa calendarul

scris de Misu Andrei
104 afisari

Premierul desemnat Florin Cîțu a declarat că îl onorează propunerea președintelui de a conduce Guvernul și a atacat PSD: „Sper că nu va mai tergiversa calendarul”. De asemenea, premierul interimar Ludovic Orban a declarat că se va implica „în discuțiile pentru încercarea de obținere a unei majorități parlamentare”.

Vreau să îi mulțumesc domnului președinte Klaus Iohannis, să-i mulțumesc domnului Orban. Este o propunere care mă onorează și mă încarcă de responabilitate. Voi avea discuții cu partenerii parlamentari pentru constituirea unei majorități. Desemnarea mea este o garanţie a continuităţii în guvernarea PNL, dar şi a orientării strategice a partidului pentru depesedizarea României. În cel mai scurt timp voi înainta Parlamentului lista cu miniștri și a programului de guvernare și sper căde data aceasta PSD nu va mai tergiversa calendarul”, a spus Florin Cîțu, într-o conferință de presă la Palatul Victoria.

Salut decizia președintelui României de desemnare pentru funcția de premier a colegului meu de partid de și de guvern. Este o decizie extrem de importantă, care are ca obiectiv deblocarea situației care este creată artificial de PSD și de prelungirile sale instituționale. Decizia președintelui este conformă cu voința PNL. Eu și colegii mei vom susține această propunere. Voi fi alături de premierul desemnat Florin Cîțu în toți pașii următori pe care îi vom derula, stabilirea listei membrilor guvernului, finalizarea programului de guvernare. Vineri dimineață vom avea o reuniune a forului statutar pentru validarea listei guvernului și a programului de guvernare. Eu și colegii mei vom fi implicați în toate discuțiile pentru încercarea de obținere a unei majorități parlamentare”, a spus și Ludovic Orban.

1 comentariu

Rusu Ioan 28-02-2020 - 16:58

Bravos natiune. Halal sa-ti fie!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult