Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Flutur pledează pentru Mişcarea Populară

Flutur pledează pentru Mişcarea Populară

scris de A.H.
6 afisari

Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, că PDL are obligaţia morală să fie un centralizator al polului de dreapta, un pol popular în România.

Gheorghe Flutur

foto: Agerpres

‘Trebuie să facem paşi în această direcţie. Fie că se va numi mişcare populară, ea trebuie să se contrapună mişcării populiste, socialiste, de stânga’, a spus Flutur. El a precizat că aceasta este părerea lui personală şi că deocamdată nu s-au luat decizii politice în acest sens în structurile de conducere ale PDL. În opinia lui, în această mişcare populară ar putea veni şi alte forţe care îmbrăţişează proiectele de modernizare a statului, a instituţiilor de bază ale acestuia şi care sprijină valorile de dreapta.

Gheorghe Flutur crede că Partidul Naţional Liberal, dacă se va detaşa de PSD, ar putea fi eligibil într-o discuţie cu PDL şi cu forţele de dreapta care doresc modernizarea României. ‘În prezent, PNL este prizonierul PSD. Acolo, în acea alianţă socialistă, unul este gardianul, adică PSD, iar celălalt, PNL, este trimis pe front, carne de tun, în bătaia politică’, a susţinut Gheorghe Flutur, potrivit Agerpres. Ioana Băsescu a făcut în aprilie o cerere la OSMI pentru acordarea mărcii Mişcarea Populară.

1 comentariu

Arhimede 08-09-2011 - 19:17

M.P. = Mişcarea Populară = Marea Păcăleală = Marea Potlogărie
aceiaşi „M”ărie cu altă „P”ălărie…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult