Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Flutur: Relansarea partidului şi câştigarea electoratului de dreapta este obiectivul nostru principal

Flutur: Relansarea partidului şi câştigarea electoratului de dreapta este obiectivul nostru principal

scris de A.B.
13 afisari

Liderul PDL Gheorghe Flutur a recunoscut că a fost unul dintre susţinătorii depunerii mandatului conducerii PDL, arătând că este o asumare în bloc a responsabilităţii, urmând să fie găsite soluţii pentru relansarea partidului.

flutur

foto: newsbucovina.ro

Fostul prim-vicepreşedinte al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat că partidul democrat a dat dovadă de responsabilitate şi când şi-a asumat gestionarea României în criză, dar şi când a câştigat mai multe rânduri de alegeri şi trebuie să dea dovadă de responsabilitate şi când obţine un rezultat modest în alegeri. „Conducerea PDL şi-a depus mandatul. Scopul nostru este relansarea partidului şi găsirea soluţiilor pentru a răspunde electoratului de dreapta”, a spus liderul democrat liberal. El a subliniat că a fost unul dintre susţinătorii depunerii mandatului conducerii partidului. După mai bine de cinci ore de consultări, în spatele uşilor închise, conducerea PDL a demisionat.

1 comentariu

ciu fulici 15-06-2012 - 11:45

Ciu Huhu, acum partidul e curat, dupa cum si PSD-ul s-a debarasat de Iliescu-Nastase-Voicu, deci poti sa treci linistit la noi, iti facem si o placinta de primire.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult