Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Francu (PNL): 32 de parlamentari PDL vor sa fuga in opozitie

Francu (PNL): 32 de parlamentari PDL vor sa fuga in opozitie

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Senatorul liberal Emilian Francu sustine ca un numar mare de parlamentari democrat-liberali isi negociaza intrarea intr-unul din partidele opozitiei, PNL sau PSD.


“Dupa stiinta mea, 32 de parlamentari PDL sunt in discutii avansate cu PNL si PSD pentru a sustine motiunea in septembrie si implicit pentru a intra in randurile celor doua partide mari de opozitie. Cu PNL sunt in discutie opt senatori si patru deputati, restul sunt in discutii cu PSD. Nu e vorba de parlamentari din garda veche a PDL, ci din cei mai tineri, dezamagiti de liberalismul PDL. Sunt mai multi decat ne asteptam. Noi aveam nevoie de maxim 20 pentru a sustine motiunea de cenzura”, afirma Francu, citat de Agerpres. El mentioneaza ca niciunul din cei trei parlamentari PDL de Valcea nu se regaseste pe lista celor cu care se negociaza.
In privinta propunerii lui Dan Voiculescu de a declansa procedurile de suspendare a presedintelui Traian Basescu, Francu arata: “Este prea devreme ca PNL sa se ralieze unei astfel de cereri. Nu este momentul pentru suspendarea lui Traian Basescu din functie. Acest moment va fi unul oportun atunci cand vor fi alegerile parlamentare ca cele doua scrutine sa se suprapuna. Atunci va fi oportun sa il suspendam pe Basescu. Treaba de acum este o problema personala a domnului Voiculescu si a domnului Ponta. Ei isi doresc alegeri anticipate si, chiar daca Basescu a scazut in popularitate, nu se stie daca referendumul va avea rezultatul dorit de PSD”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS