Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Fratia Crin-Victor ar face un guvern. Intrebarea e DE CE?

Fratia Crin-Victor ar face un guvern. Intrebarea e DE CE?

scris de Ziua Veche
4 afisari

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, dupa o intalnire cu liderii PC si PNL, ca este prematur sa spuna care vor fi obiectivele guvernului de criza, pe care opozitia doreste sa il propuna daca trece motiunea de cenzura, prioritatea acestuia fiind corectarea „aberatiilor” Guvernului Boc.


Intrebati daca s-au pus de acord asupra principalelor masuri pe care asa-numitul guvern de criza al Opozitiei le-ar lua, Victor Ponta si Crin Antonescu au dat raspunsuri diferite.

Antonescu a afirmat ca PSD si PNL au cazut de acord inca de la precedenta intalnire ca guvernul de criza va mentine cota unica si a precizat ca PNL nu a renuntat la ideea ca premierul sa fie independent.

Intrebat de cota unica, Ponta a raspuns: „Este prematur sa va spun care sunt obiectivele acestui guvern de criza. In primul si in primul rand, va trebui sa abrogam masurile aberante luate de Guvernul Boc”.

0 comentariu

v.b. 16-03-2010 - 05:52

Pai evazionistii sunt membri ai guvernului si Parlamentului care se bucura de „imunitate” si de aceea nu li se fac dosare penale. Hotia este de tipul :”priviti la mine va artat cum va fur si nu mi se intimpla nimic”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult