Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Frunzăverde spune că s-ar putea să colaboreze cu PDL, după alegeri

Frunzăverde spune că s-ar putea să colaboreze cu PDL, după alegeri

scris de Stefan Galai
2 afisari

Noul vicepreşedintele PNL, Sorin Frunzăverde, a spus sâmbătă că s-ar putea să colaboreze cu PDL, pentru formarea dreptei în România, după alegerile locale sau parlamentare.

Sorin Frunzaverde (MApN)

Sorin Frunzaverde (foto: MApN)

Frunzăverde a vorbit, sâmbătă, la postul de telviziune B1 TV, despre proiectul său politic, de coagulare a dreptei pe scena politică românească, dar şi despre o posibilă colaborare cu fostul său partid, PDL, în acest sens, ”lucru care s-ar putea întâmpla numai după alegerile locale sau parlamentare”, informează Agerpres.

”USL nu va colabora cu PDL. (…) Este vorba de protocolul care funcţionează în această etapă, şi mă refer aici la relaţiile cu alte grupări politice. Acesta va funcţiona cel puţin până la alegerile din luna noiembrie. La acest moment nu colaborez cu PDL, nici pentru formarea dreptei în România. Acest lucru s-ar putea întâmpla după alegerile locale sau parlamentare. Deocamdată, însă, aşa cum am mai spus, formarea unei drepte în România nu se poate face decât în PNL şi trebuie gândit foarte serios la nivelul partidului. Evident, sunt şi alţi membrii de dreapta în România. Spun însă că este foarte dificil să localizăm construcţia unui asemenea proiect doar în persoane. Cred că PNL şi USL au ca şi principal scop câştigarea alegerilor locale, o victorie importantă în locale va determina un trend ascendent la alegerile parlamentare, moment după care va trebui discutat foarte serios această problemă”, a spus Sorin Frunzăverde, la postul de televiziune B1 TV.

4 comentarii

Jancsi 08-04-2012 - 14:57

Era de asteptat ca acsst mason sa fie cal traian la liberalu Crin, numai romani put fi chiar asa naiv

un crestin 09-04-2012 - 07:44

Las’ca se potrivesc de minune. Unul bea si altul doarme. Rezultatul este acelasi: ochi umflati. La frunzaverde i s-a borcanat si nasul. tipic alcoolic.

vasile 08-04-2012 - 15:13

usl egal pdl si inseamna aceeasi mare,mare mizerie.personal tare mi-e scarba de specimene gen frunza verde ,portocalie sau rosie;m-as bucura ca usl sa nu castige alegerile niciodata iar licheaua de ranzaverde sa treaca inapoi la pdl.. ce natie de courve,tradatori extraordinari si jigodii suntem…ne meritam soarta bravo basescule,urineaza pe noi,slugile tale.ai grja de familia ta si nu-ti fa probleme, noi traim bine….

urbos 08-04-2012 - 16:44

Dupa ce e eliminata lepra de la Cotroceni, te poti duce imputitule, oriunde vei vedea cu ochii aia beliti si sa colaborezi cu cine vrei.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult