Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Functia lui Orban, tot mai amenintata

Functia lui Orban, tot mai amenintata

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Seful liberalilor a anuntat luni ca intentioneaza sa renunte la functia de prim-vicepresedinte, din cauza faptului ca a generat tensiuni in partid.


Crin Antonescu a tinut sa arate ca aceasta functie “nu e una legată definitiv sau intrisec de Ludovic Orban”, pe care liberalul a castigat-o la Congres prin votul colegilor. ”Nu sunt in acest moment hotărat. E posibil sa renunt la ea, din punctul meu de vedere, pentru ca a generat intr-adevar o serie de tensiuni de care nu avem nevoie, pe care nu mi le explic de altfel, pentru ca e o functie care ar fi necesara, o functie care pe mine cel putin ca presedinte, ma ajuta. Nu am luat o decizie”, a explicat presedintele PNL. Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a apreciat si el, recent, ca nu vede rostul pentru care ar mai exista functia de prim-vicepresedinte. Tariceanu nu este singurul lider liberal care a avut aceasta pozitie. O decizie se va lua la Congresul extraordinar al PNL, ale carui lcrari incep in 5 martie.

 

0 comentariu

bucur 23-02-2010 - 08:38

Avand in vedere comentariile dlui Primar General, astept demisia sa. Sau demiterea de catre CG . Sau sunt mana in mana la furat?
Cu misto nu se administreaza un oras si mai ales Capitala unei tari care se vrea europeana. Oricum imi exprim totala sila fata de domnu doctor.

Erasmus 23-02-2010 - 11:35

Oare dl.chirurg nu stie aceasta veche vorba romaneasca? Graba deszapezirii distruge strazile, graba plombarii duce la reaparitia gropilor in scurt timp, graba asfaltarii duce la grave deficiente de calitate a drumurilor. Asa ne-a invatat Ceausescu sa facem lucrurile: repede si prost! Asa cum i-au rezistat lui „ctitoriile”, asa vor rezista si cele ale conducatorilor actuali, adica ale slugoilor lui.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult