Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Functionarii publici eliberati din functie ar putea intra in recalificari profesionale

Functionarii publici eliberati din functie ar putea intra in recalificari profesionale

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Subprefectii si ceilalti functionari eliberati din functie, in urma masurilor luate de Guvern, vor intra in procese de recalificare profesionala, daca va fi cazul, a declarat miercuri premierul Emil Boc.

“Vor intra in procesul de restructurare pe baza actelor normative aprobate, iar dupa aceea vor intra in procesele de recalificare profesionala, daca va fi cazul, sau pentru ocuparea unui alt loc de munca potrivit normelor in vigoare in Romania”, a spus Boc, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, din cele 85 de functii de subprefecti existente in prezent, din care sapte nu erau ocupate, vor ramane 43 de functii, prin hotarari de guvern care vor fi publicate joi in Monitorul Oficial.

Astfel, fiecare prefectura va avea cate un singur subprefect, in loc de doi, cu exceptia Prefecturii Capitalei, care va avea doi subprefecti, in loc de trei, ca pana acum.

0 comentariu

Liviu 10-03-2010 - 23:27

Sa treaca tot liceul la gimnaziu ca acesta este nivelul real, iar facultatea sa o treaca la liceu (ca a fost scurtata exact la 4 ani !) in timp ce pe facultati sa scrie mare „Scoala de maistri” !!!

In continuare doctoratul poate foarte bine sa se incadreze la cercetarea stiintifica studenteasca iar „masterul” poate sa fie asimilat pozitiei de „subinginer”. Ca sa ajungi insa un specialist adevarat probabil ca va trebui sa se prelungeasca „studiul” cu inca 8 ani asa incat de la 30 de ani incolo pot iesi absolventii zilelor de astazi !

P.S. Asa nici nu trebuie sa opriti banda !!!

Ion Icarus 11-03-2010 - 05:22

inainte de 1989 pentru ca invatamantul de 10 ani obligatoriu exista inca de atunci.Deci nici un progres.

Viorica Ianc 11-03-2010 - 14:18

Tot la vremea lui ceasca am ramas de 20
de ani ( o generatie )
De ce dracu o fo `omorat ?
Pentru cine ? si pentru ce ?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult