Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Gabriel Oprea a făcut anunţul privind relaţia cu Ponta

Gabriel Oprea a făcut anunţul privind relaţia cu Ponta

scris de C.P.
11 afisari

„UNPR a adus stabilitate economică și politică în România. UNPR este un partid serios. Eu sunt și caut să fiu un om serios. Îl sprijin pe Victor Ponta prim-ministru al României. Da, suntem în alianță cu PSD, ne ducem acum la ședință.

gabriel opreaRămânem în coaliție cu Victor Ponta prim-ministru al României”, a afirmat Gabriel Oprea, la sediul PSD, unde a început ședința coaliției de guvernare.

Vicepremierul Gabriel Oprea, președinte al UNPR, a declarat luni că îl sprijină pe Victor Ponta ca prim-ministru și rămâne în coaliția de guvernare.

Oprea a ținut să reamintească faptul că UNPR este un partid consecvent și serios.
„Sunt convins că guvernul e foarte bun, PSD-UNPR-ALDE, consecvent, care a făcut lucruri bune pentru România și poate face lucruri și mai bune”.

Despre decizia premierului de a se retrage temporar de la conducerea PSD, Oprea spune că „Victor Ponta este prietenul meu, aliatul meu, un om pe care îl respect foarte mult, e decizia lui personală pe care eu o respect”.
„Îl sprijin pe Ponta, primul ministru al României. Rămânem în coaliție cu Victor Ponta primul ministru al României. Sunt un om serios care își respectă angajamentele. UNPR e un partid serios, eu caut să fiu un om serios”, subliniază vicepremierul.

Liderii coaliţiei de guvernare se întâlnesc, luni, pentru a discuta situaţia creată în urma retragerii lui Victor Ponta de la şefia PSD, în timp ce social-democraţii au programat pentru miercuri o şedinţă a Biroului Permanent Naţional al PSD pentru a lua în discuţie aceeaşi situaţie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult