Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Gabriel Oprea vrea din nou in PSD

Gabriel Oprea vrea din nou in PSD

scris de Misu Andrei
84 afisari

După ce s-a retras din prim-planul vieții politice, fostul vicepremier Gabriel Oprea își petrece timpul la sediul UNPR, pe care l-a reamenajat după propriul gust. Gabriel Oprea a declarat pentru Digi24.ro că își dorește o colaborare cu PSD pentru „a uni forțele de stânga” și că se află în negocieri pentru o alianță sau pentru o fuziune. „Exclus”, au declarat sec surse din PSD.

Fostul vicepremier este prezent aproape zilnic la sediul UNPR, pe care l-a cumpărat în 2011 cu 110.000 de euro. Sediul, evaluat pe piața imobiliară la peste 500.000 de euro, a fost reamenajat, curtea exterioară fiind desființată, iar în locul ei a apărut o terasă acoperită. Acolo își petrece timpul Gabriel Oprea, împreună cu câțiva colaboratori apropiați.

Cu un partid care a obținut doar 54.942 de voturi la ultimele alegeri, cele europarlamentare, Gabriel Oprea speră să mai fie primit în sediul foștilor camarazi de la PSD. „Negociem o alianță sau o fuziune a forțelor de stânga. Mi se pare normal ca partidele de stânga să se unească”, a declarat Oprea, pentru Digi24.ro. „Chiar în această perioadă avem discuții”, susține acesta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult