Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Gabriela Firea aruncă BOMBA! Cine va fi următorul premier al României

Gabriela Firea aruncă BOMBA! Cine va fi următorul premier al României

scris de Misu Andrei
223 afisari

Prezentă duminică seară în studioul România TV, Gabriela Firea a făcut un anunţ exploziv legat de alegerile parlamentare şi componenţa următorului guvern al României.Primarul în funcţie al Bucureştiului a declarat în exclusivitate pentru România TV că are date certe că PSD va câştiga alegerile parlamentare şi va da următorul guvern, avansând şi numele care vor fi luate în calcul în interiorul partidului.


„Domnul Orban trebuie sa stie ca romanii nu il mai vor si ar trebui sa-si dea demisia pana in alegeri, dar nu o va face, pentru cum a gestionat pandemia. Dar dupa alegeri sigur nu va mai fi domnul Orban premier, pentru că, din sondajele pe care le facem si noi, PSD va castiga alegerile.poi se va lua o decizie politica in Biroul Politic National si normal ar fi ca domnul presedinte al partidului, Marcel Ciolacu, să fie propus. Daca dansul va ramane la conducerea Camerei Deputatilor, atunci probabil domnul Grindeanu sau domnul Dâncu. Asta dacă vom face o propunere politica. Daca vom alege sa propunem un specialist, atunci ar putea fi un om pe care eu il apreciez foarte mult, domnul Socol.

Nu stiu de ce se insista cu propunerea, care se vrea salvatoare, a domnului Ciolos. Domnul Ciolos are niste relatii internationale pe care le foloseste doar in interes propriu. Ce sa aduca, austeritate? Spuneti nu austeritatii!”, a spus Gabriela Firea.

1 comentariu

ana 28-10-2020 - 13:53

Găbițo,maică !… Umilul meu sfat pentru tălică , este să nu zici niciodată„hop„până n-ai sărit groapa… Nici nu bănuiești de ce mârșăvii sunt capabili și ceilalti nu doar voi,adică adversarii voștri politici ! Voi ați fost mincinoși și hoți… Ăștia,adică pnl-ii,mai au o „calitate ” in plus :sunt și proști… dar nu oricum ci proști de bubuie ! Și au românii o zicală : „din spatele calului și din fața prostului , să te ferești ”!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult