Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Gabriela Firea revine la butoane

Gabriela Firea revine la butoane

scris de B.C.R
571 Afisari

Garbiela Firea și-a reluat funcțiile în Partidul Social Democrat, din care s-a autosuspendat după scandalul „azilelor groazei”, în urma căruia și-a dat demisia și din Guvern. Luni, în cadrul ședinței conducerii PSD, liderii partidului „au luat act” că i-a expirat autosuspendarea, au declarat surse din partid pentru Digi24.ro.

În luna iulie, Gabriela Firea a anunțat că demisionează din funcția de ministru al Familiei în urma scandalului „azilelor groazei” și a anunțat, de asemenea, că se suspendă de la conducerea PSD București și din BPN al PSD. „E o autosuspendare, a fost propria mea voință pentru că am vrut să protejez imaginea premierului, a guvernului și a PSD. Mi-am dorit să protejez imaginea premierului proaspăt intrat în mandat. E un scandal pentru ca Gabriela Firea să nu candideze la Primăria București”, declara la momentul respectiv Gabriela Firea. Suspendarea acesteia din funcțiile de conducere din partid ar fi expirat în luna octombrie, motiv pentru care, luni, liderii partidului au luat act de revenirea Gabrielei Firea în conducerea partidului.

Firea este prim-vicepreședinte al PSD și președinte al filialei București. Recent, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că Firea este în continuare candidatul PSD pentru primăria Capitalei. „În acest moment nu există altă decizie în interiorul partidului ca să fie un alt candidat. Se fac sondaje, se fac măsurători. Să fim corecţi: Gabriela Firea nu a avut nicio treabă cu azilele groazei. Deci, nu a avut nicio legătură cu azilele groazei”, a afirmat Ciolacu, întrebat dacă Gabriela Firea candidează la Primăria Capitalei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS