Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Gafa de campanie a lui Klaus Iohannis

Gafa de campanie a lui Klaus Iohannis

scris de D.P.
0 afisari

Klaus Iohannis a pornit cu stângul în cursa pentru Cotroceni. În colajul de campanie „România lucrului bine făcut!”, care are forma țării noastre și ar trebui să conțină repere naționale românești, apare o fotografie cu Stadionul Național din Varșovia.

O poză cu Stadionul Național din Varșovia, pe harta României.

O poză cu Stadionul Național din Varșovia, pe harta României.

Printre imaginile folosite se regăsesc o imagine cu Asmita Gardens, complex rezidențial din zona Tineretului din București, dar și două imagini cu Promenada Mall și Sky Tower, cea mai înaltă clădire din România.

Iohannis a integrat în colajul său şi imagini frumoase din România, precum Mănăstirea Putna sau Biserica Neagră din Brașov, dar şi două fotografii de la festivalul Summer Well (edițiile 2011 și 2013).

Klaus Iohannis, liderul Alianței Creștin Liberale, a ales calea bătătorită de principalul său contracandidat, premierul Victor Ponta, lansându-și candidatura la alegerile prezidențiale cu surle și trâmbițe, în cadrul unui miting gigant. La adunarea din Piaţa Victoriei au participat circa 50.000 de oameni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult