Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Gata distracţia! Băsescu a a plecat cu elicopterul

Gata distracţia! Băsescu a a plecat cu elicopterul

scris de A.H.
2 afisari

Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, au plecat, miercuri, cu elicopterul din staţiunea Covasna, unde se aflau de duminică şi unde au petrecut Revelionul alături de cele două fiice, dar şi de Elena Udrea şi Gheorghe Falcă.

Traian Băsescu şi soţia sa au plecat, în jurul orei 11.00, cu elicopterul din Covasna, fără a face declaraţii jurnaliştilor care se aflau acolo.

Şeful statului şi soţia acestuia au ajuns, duminică, tot cu elicopterul, la Covasna, cazându-se la vila de protocol din staţiune. Preşedintele Băsescu şi familia sa au petrecut Revelionul la un hotel de patru stele din staţiune, alături de Elena Udrea şi de soţul acesteia şi de familia primarului din Arad, Gheorghe Falcă, fin al şefului statului. Şeful statului a ajuns la petrecere în jurul orei 22.00, fără să facă declaraţii, şi a plecat în jurul orei 03.00.

De altfel, marţi, preşedintele Traian Băsescu a ieşit cu soţia sa la o plimbare prin staţiunea Covasna, alături de Gheorghe Falcă şi familia acestuia şi de Elena Udrea şi soţul său.

Şeful statului şi soţia sa au ieşit zilnic la plimbare în perioada petrecută în Covasna. Duminică, întrebat de jurnalişti ce îşi doreşte pentru noul an, şeful statului a spus că şi-ar dori multe, dar, spre exemplu, îşi doreşte să se îndeplinească programul de guvernare al USL, un program „cu multe beneficii pentru români”.

Luni, Traian Băsescu le-a reproşat jurnaliştilor că i-au minţit pe români când au prezentat meniul restaurantului unde a petrecut Revelionul ca fiind meniul preşedintelui, spunându-le iritat că unii proprietari de trusturi media „au interesul să satureze oamenii cu preşedintele”. De asemenea, el i-a criticat pe jurnalişti că stau „agăţaţi” de gardul vilei unde era cazat.

2 comentarii

LICA 02-01-2013 - 18:14

DACA PLECA SPRE CIMITIRUL GHENCEA , ACEST BLESTEMAT AL NEAMULUI, MAI ERA O STIRE DE BUCURIE , insa asa nu mai putem suporta sa ii vedem aroganta.
CREPI BASESCULE , LINGA NICOLAE CEAUSESCU.
A TRECUT CRACIUNUL SI NU AM SCAPAT DE NEBUNU. ESTE TRIST DE TOT.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 02-01-2013 - 18:25

IO ash face un …deal cu cineva competent in materie , de la care sa aflu cat a costat ( How mach) aceasta distractie , incepand cu perioada de snowmobile,basca transportul cu elicoptere, cheltuielile cu mesele festive plus invitatii, meniul consumat plus dispozitivele baietilor si corul colindatorilor si aplaudacilor din aceste zile si nopti !
Merita dealul , pt. ca IO stiu exact motivatia medicala a sejururilor repetate de la COVASNA ! Loc unic in ROMANIA ,iar la nivel european mai exista un singur loc , in Spania ! Nu este gluma, nici mistocareala !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult