Generalul Vasile Enache, consilier la Cancelaria Prezidenţială | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Generalul (r) Vasile Enache, nou consilier la Cancelaria Prezidenţială

Generalul (r) Vasile Enache, nou consilier la Cancelaria Prezidenţială

scris de M.A.
199 afisari

Proaspăt numit consilier la Cancelaria Prezidenţială, generalul maior în rezervă Vasile Enache a ocupat, de-a lungul timpului, mai multe funcţii importante în MApN.

Vasile Enache - consilier Cancelaria Prezidentiala Crin Antonescu

Generalul (r) Vasile Enache, nou consilier la Cancelaria Prezidenţială (foto: presidency.ro)

Astfel, anul 2004 îl găsea pe generalul Vasile Enache (pe atunci general de brigadă) în funcţia de şef de cabinet al ministrului Apărării Naţionale, Ioan Mircea Paşcu (PSD). Funcţia şi-a păstrat-o până în anul 2005, chiar şi în mandatul lui Teodor Atanasiu (PNL).

Potrivit unui decret semnat de preşedintele Traian Băsescu în anul 2007, în luna martie, Vasile Enache, din cadrul Ministerulşui Apărării Naţionale, a fost înaintat la gradul următor, de general maior. Tot prin decret prezidenţial, semnat de Traian Băsescu, în decembrie 2008, generalul maior-cu două stele Vasile Enache, din Ministerul Apărării, a fost trecut în rezervă.

În data de 6 august 2012, prin decret semnat de preşedintele interimar Crin Antonescu, Vasile Enache a fost numit în funcţia de consilier prezidenţial – Cancelaria Prezidenţială. Aşa cum se poate vedea în fotografiile postate pe site-ul oficial al Administraţiei Prezidenţiale, Vasile Enache şi-a preluat deja funcţia, fiind prezent la întâlnirea de la Palatul Cotroceni cu delegaţia FMI.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult