Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE: Geoana a convocat pentru luni sedinta Biroului Permanent al Senatului

UPDATE: Geoana a convocat pentru luni sedinta Biroului Permanent al Senatului

scris de Ziua Veche
6 afisari

UPDATE: 17.45 – Vicepresedintele Senatului Anca Boagiu ii cere presedintelui acestui for legislativ sa isi mentina propunerea de convocare a membrilor Biroului Permanent, sambata, la ora 12.00, mentiontand ca spera ca acesta „sa nu rateze si ultima sansa de a intra in legalitate”.
Anuntul liderului Senatului a fost facut prin intermediul unei scrisori deschise trimise vicepresedintelui democrat-liberal al aceluiasi for Anca Boagiu si spre informare vicepresedintelui Alexandru Peres, secretarilor Gheorghe David, Orest Onofrei, chestorului Constantin Dumitru, dar si liderilor de grup Traian Igas (PDL) si Liviu Campanu (grupul parlamentar mixt).

‘Ca urmare a scrisorii pe care mi-ati trimis-o vineri, 11 iunie, doresc sa va comunic ca am luat act de schimbarea pozitiei dumneavoastra, in sensul in care nu mai doriti o discutie cu ceilalti colegi din Biroul Permanent, ci doriti convocarea directa a forului de conducere al Senatului. Astfel, constat ca nu mai sunt motive pentru a avea o discutie informala sambata, 12 iunie. Tinand cont de solicitarea exprimata in scrisoare, precum si de faptul ca scrisoarea a fost semnata de cinci membri ai Biroului Permanent, constat ca sunt indeplinite prevederile art. 37 alin (1) din Regulamentul Senatului. Ca atare, dupa consultarea celorlaltor reprezentanti din Biroul Permanent ai formatiunilor politice parlamentare, doresc sa va anunt ca am convocat Biroul Permanent al Senatului pentru luni, 14 iunie a.c., la ora 13:00, la sala Constantin Stere’, se arata in scrisoarea transmisa de Mircea Geoana.

0 comentariu

Victor Radulescu 08-03-2010 - 22:05

… sotul violent este proprietarul domiciliului comun? Nu se va mai respecta dreptul la proprietate?

jan dinu 08-03-2010 - 23:09

Au prioritate in fatza legii prin
motivul ca sunt sexul slab shi frumos ?
IRINA …le are pe toate !
JD

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult