Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Geoană îşi anunţă revenirea în viaţa publică

Geoană îşi anunţă revenirea în viaţa publică

scris de Marius Bâtcă
1 afisari

Geoană se întoarce în viaţa publică cu o platformă apolitică. Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, îşi lansează vineri o platformă apolitică prin care doreşte să reunească într-un singur for specialişti care să-şi ofere expertiza în ceea ce priveşte problemele cu care se confruntă societatea românească.

Mircea Geoana

Mircea Geoană nu a pus geană peste geană, de când a fost alungat din PSD. Deşi la scurt timp anunţa, cu surle şi trâmbiţe, că va face o formaţiune politică, Geoană s-a răzgândit şi scoate la bătaie un nou plan.

„Pentru cei care doresc ştie mai mult despre proiectul pe care am să-l propun vreau să anunţ că voi lansa o mişcare profesionistă, cu oameni serioşi şi competenţi, cu oameni cu frică de Dumnezeu şi cu dorinţa de a face bine acesteiă ţări, în următoarele săptămâni”, spune Geoană, citat de RTV.

Pe de altă parte, nu este exclusă a priori o implicare în politică prin susţinerea candidaţilor în alegeri care îşi asumă scopurile mişcării, spune fostul lider al PSD.

„Am să continui să mă bat! Am să continui să lupt pentru ideile, principiile, valorile şi pentru oamenii care m-au votat şi sper că în continuare au încredere în mine! Pentru o Românie mai demnă, mai dreaptă, mai prosperă, mai respectată şi mai influentă în Europa şi în lume! Iar pentru asta am nevoie de voi toţi, de cei care aţi votat şi m-aţi votat şi de cei care nu m-aţi votat sau nu aţi mai votat de câţiva ani de zile!”, promite Geoană.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult