Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Geoana nu mai sta in capul mesei la PSD

Geoana nu mai sta in capul mesei la PSD

scris de Ziua Veche
20 Afisari

 .

 UPDATE 16.00: Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, luni, dupa sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca s-a mutat de la prezidiul BPN pentru a sta langa liderul grupului parlamentar de la Camera Deputatilor, Viorel Hrebenciuc, din simpatie pentru acesta.


Jurnalistii invitati, luni, la inceputul sedintei BPN al PSD, pentru a lua imagini foto si video, au constatat ca, in urma disputei dintre fostul lider al PSD Mircea Geoana si actualul lider, Victor Ponta, cel dintai a parasit prezidiul BPN, acolo unde statea in dreapta secretarului general, Liviu Dragnea, care era asezat in dreapta lui Victor Ponta. Geoana era asezat, luni, pe al saptelea scaun dinspre prezidiu, pe latura dreapta a mesei, intre vicepresedintele Marian Vanghelie si liderul grupului parlamentar al PSD de la Camera Deputatilor, Viorel Hrebenciuc, informeaza Mediafax. Noul prezidiu este format din Victor Ponta, in mijloc, Ion Iliescu si Adrian Nastase, in stanga sa, si secretarul general Liviu Dragnea in dreapta sa. Pe colturile mesei stau, ca si pana acum, vicepresedintii Titus Corlatean si Dan Nica. Partea de masa la care stau asezati Vanghelie, Geoana si Hrebenciuc este aflata in apropierea usii salii in care se desfasoara, de regula, sedintele BPN al PSD.

 

0 comentariu

ulivia 15-03-2010 - 13:59

Citat:”iar in aer am primit misiunea de la Comandantul Aviatiei Militare (n.n – generalul Iosif Rus era seful C.Av.M) de a ne deplasa la TVR. Am primit ordin sa executam trageri impotriva persoanelor aflate in vila dispusa pe B-dul Aviatorilor la jumatatea distantei dintre Statuia Aviatorilor si intersectia cu sens giratoriu.”Asadar ordinul s-a primit in timp ce avionul se afla in aer, desi inselator fusese trimis spre o alta misiune.Cine poate stabili cu certitudine ca ordinul a fost dat de comnadantul C Av.M ci nu de kgb-istii asasinului iliescu ion.Prea usor se culpabilizeaza armata romana, cand de fapt impotriva acesteia asasinul kgb-ist iliescu ion si complicii lui au chemat trupele sovietice.Este extrem important instituirea unui Tribunal Militar International care sa judece toate aceste dovezi si declaratii, iar criminalii kgb-isti care au ordonat si executat asasinatele in Romania in dec.1989, in frunte cu criminalul kgb-ist iliescu ion sa fie judecati si condamnnati ca si criminali impotriva umanitatii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS