Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Geoana scapa de revocare

Geoana scapa de revocare

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Solicitarea de revocare din functie a presedintelui Senatului Mircea Geoana a fost scoasa marti de pe ordinea de zi a sedinţei Biroului Permanent la propunerea pesedistului Ion Chelaru si cu votul majoritatii reprezentantilor PSD si PNL din conducerea acestei Camere, au precizat surse parlamentare. Geoana insusi a votat pentru scoaterea revocarii sale. Chestorul Senatului Ion Chelaru a afirmat ca ceea ce se solicita “este neconstitutional si neregulamentar, iar cererea a fost considerata inadmisibila”.

0 comentariu

who_cares 26-02-2010 - 08:24

..cam asa se traduce. mor sute de mii, poate milioane de oameni fara vina, doar pt curajul de a spune NU unui regim tortionar si dupa douaj’ de ani de „demokratura” vine alde tismaneanu si ai lui sa ambaleze tot in hartie roz-bombon sa vanda produsul eco-purificat. nevinovatii se rasucesc uitati in morminte nemarcate si astia danseaza linistiti deasupra lor. tocmai pt ei ar trebui reinventat canalul sa vada prin ce-au trecut cei condamnati de catre cei asemenea tismanenilor neamului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult