Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Geoană, Vanghelie şi Şova au fost excluşi din PSD

Geoană, Vanghelie şi Şova au fost excluşi din PSD

scris de C.S.
17 afisari

Ședință PSD cu cântec. Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova au fost EXCLUŞI din partid, propunerea Comitetului Executiv Naţional fiind votată cu 80 de voturi „pentru”, două „împotrivă” şi două abţineri.

Geoană, Vanghelie şi Şova au fost excluşi din PSD.

Geoană, Vanghelie şi Şova au fost excluşi din PSD.

„La finalul întâlnirii, domnul Victor Ponta a făcut propuneri de excludere pentru unii colegi, printre care şi pentru mine, dar după o discuţie lungă şi contradictorie, s-a decis suspendarea mea, a lui Marian Vanghelie şi Dan Şova până la Congresul din martie”, a declarat Mircea Geoană. Acesta a afirmat că Ponta a încercat să forţeze excluderea lor din partid ameninţând cu demisia de la conducerea PSD.

Marian Vanghelie a fost urmatorul care a dat declaratii dupa Mircea Geoana, afirmand ca „la baietii astia le e frica de un congres adevarat si au vrut sa ne dea afara din partid”, transmite Hotnews.ro.
Acesta a vorbit despre o „chestie foarte amesteca si foarte penibila”.

„A fost o executie, motivatia ca am dat declaratie, ca sunt langa Mircea Geoana, ca Sova e in greturi cu dl Dragnea, niste prostii”, a continuat Vanghelie.

Acesta a precizat ca aceste lucruri au venit din partea „celor doi care au pierrdut alegerile, Ponta si Dragnea” si ca el, din acest moment, nu mai are niciun plan alaturi de PSD.

„Ponta a plecat in Dubai l-a lasat pe Dragnea sa se ocupe de partid. Acum Ponta spune ca nu poate conduce partidul daca noi suntem aici (…) Nu-i partidul mutilor, suntem nebuni?”.

Dan Sova a declarat insa ca accepta decizia, care este justificata. Acesta a precizat ca ramane social-democrat dar isi va lua un „timp de reflectie”, pentru a-si da seama de ce s-a luata aceasta decizie.

„Imi iau un timp de reflexie pentru mine insumi. Daca ma alatur unui partid am sa ma alaturi tot PSD, intotdeauna”, a spus acesta, intrebat daca se va inscrie intr-o alta formatiune politica.

Sova a precizat ca accepta sanctiunea partidului, care este „justificata, de altfel”, deoarece a incalcat un principiu de baza, afectand unitatea PSD.

„Cred ca e o decizie corecta a partidului. Nu ma alatur altui partid. Ce am spus atunci, am gresit, imi pare rau”, a mai spus acesta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult