Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Geoana vrea consultare publica pe tema scutului antiracheta

Geoana vrea consultare publica pe tema scutului antiracheta

scris de Ziua Veche
1 afisari

 

.„Opinia mea este ca in fata acestei decizii va trebui sa avem o ampla consultare in care sa implicam si sa ascultam vocea specialistilor, a expertilor militari, sa vedem care este si opinia publicului romanesc si sa vedem, bineinteles, care este si vocea Parlamentului, mai ales ca prin votul Parlamentului o astfel de decizie poate fi aprobata, comentata sau amendata”, a declarat presedintele Senatului, care a apreciat ca „ne aflam in fata uneia dintre cele mai importante decizii de securitate nationala din ultimii ani in tara noastra”, a declarata Mircea Geoana, la Realitatea TV.

 
Presedintele Senatului a declarat ca a fost instiintat telefonic de presedintele Traian Basescu cu privire la decizia CSAT.„Asteptam detaliile acestui proiect si o dezbatere robusta si democratica in jurul acestei teme atat de importante. in acest moment Parlamentul Romaniei se poate considera sesizat cu aceasta problematica si asteptam din partea presedintiei si a CSAT, a ministerelor de resort, detalii, evaluari si consecinte, costuri, avanteje si dezavantaje”, a mai afirmat Geoana.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult