Acasa Actualitate-InternaPolitica interna George Becali nu a mai ajuns la PE de o lună jumătate-două

George Becali nu a mai ajuns la PE de o lună jumătate-două

scris de Marius Bâtcă
5 afisari

Europarlamentarul George Becali a declarat, vineri, că trebuie să se decidă dacă va merge, luni, la Parlamentul European sau la meci.

Gigi Becali

Gigi Becali

Becali a precizat că, deşi înclină spre meci, trebuie să mai meargă şi pe la Parlamentul European, unde nu a mai fost „de o lună şi jumătate – două”.

„Am de ales între a merge la Parlamentul European sau la meci, dar eu înclin spre meci. Dar trebuie să mai merg şi pe acolo, pentru că nu am ajuns de o lună şi jumătate – două”, a răspuns Becali, citat de Mediafax.

„Eu am trei birouri, unul la Starsbourg, unul la Bruxelles şi unul aici, la palat. Eu primesc patru mii de euro pe lună de la Parlamentul European pentru întreţinerea biroului de la palat. Consilierii mei sunt mai buni decât Monica Macovei sau Cristian Preda, aşa că nu trebuie să merg tot timpul. Preda se duce la Parlamentul European pentru diurna de 300 de euro pe zi, dar eu nu am nevoie de ei”, a completat Becali.

Eurodeputatul a făcut aceste declaraţii întrebat dacă va merge la Cluj-Napoca, pentru a asista la meciul programat, luni, de la ora 19.00.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult