Acasa Actualitate-InternaPolitica interna George Simion: Vom depune o moțiune de cenzură împotriva oricărui guvern colonial – VIDEO

George Simion: Vom depune o moțiune de cenzură împotriva oricărui guvern colonial – VIDEO

scris de Misu Andrei
99 afisari

George Simion, copreședinte al AUR, a declarat, luni, înaintea începerii ședinței conducerii parlamentare privind aprobarea calendarului de dezbatere și vot asupra moțiunii de cenzură depuse împreună cu USR PLUS, că formațiunea politică din care face parte va depune o moțiune de cenzură “împotriva oricărui guvern colonial”.

foto: facebook

Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor au fost convocate din nou pentru luni, pentru a stabili calendarul dezbaterii moţiunii de cenzură depuse vineri noaptea de parlamentarii USR PLUS şi AUR. Ședința vine în plin scandal al semnătturilor pe moțiunea de cenzură.

„Nu suntem de vânzare, nu putem fi cumpărați, avem 43 de semnături”, a spus George Simion, înaintea ședinței, acuzând că anumiți membri PNL au sunat parlamentari AUR pentru ca aceștia din urmă să-și retragă semnăturile care susțin moțiunea de cenzură depusă împreună cu USR PLUS.

“Vom depune o moțiune împotriva oricărui guvern colonial”, a mai spus George Simion în fața presei.

„Florin Roman l-a sunat pe sunat pe colegul meu Gheorghe Daniel Rusu. Bogdan Gheorghiu l-a suat pe colegul meu Florin Pușcașu. Au răspândit zvonul că s-ar fi ajuns la o înțelegere cu șapte dintre parlamentarii AUR. Aici sunt toți parlamentarii AUR. Noi nu suntem de vânzare, nu ne vindem și când pornim ceva mergem până la capăt”, a precizat Simion, citat de Mediafax.

Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, cere Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului acordarea unui termen de două săptămâni pentru verificarea semnăturilor de pe moțiunea de cenzură depusă de senatori și deputati USR si AUR.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult