Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Gheorghe Ciobanu-PDL a mai pierdut un deputat

Gheorghe Ciobanu-PDL a mai pierdut un deputat

scris de A.B.
4 afisari

Ziua şi demisia. Deputatul PDL de Timiş, Gheorghe Ciobanu, a demisionat din partid, începând deja negocierile de înscriere în PNL.

Gheorghe Ciobanu (debanat.ro)

Gheorghe Ciobanu (foto: debanat.ro)

Plecarea deputatului PDL, bucuria USL. Demisia deputatului Gheorghe Ciobanu vine în urma plecării altor lideri ai PDL.

Singurii care se bucură de aceste “deplasări” sunt membrii USL.

“Membrii PDL care se înscriu în USL au rolul de a acoperi găurile de şvaiţer unde USL nu avea candidaţi credibili, transferurile ridicând moralul trupelor Uniunii Social Liberale”, a declarat, pentru Mediafax, liberalul Varujan Vosganian.

Probabil că în situaţia în care astfel de transferuri s-ar face pe poziţii pe care oameni care au rezistat cu greu în opoziţie le-au păstrat, lucrurile vor deveni mai delicate. Există şi o chestiune morală, care nu poate fi ocolită, e de părere Vosganian.

În ultima săptămână, mai mulţi lideri ai PDL, în frunte cu Sorin Frunzăverde, au plecat din partid, mergând la USL. Printre demisionari se află fostul primar al Slatinei, Darius Vâlcov-lider PDL Olt. Acesta s-a înscris în PSD şi va candida din partea USL pentru un nou mandat de primar.

Marţi, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Vasile Pruteanu, prim-vicepreşedinte al PDL Neamţ, a anunţat că se va înscrie în PNL şi va candida din partea USL pentru un nou mandat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult