Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Gheorghe Nichita a turnat la Secu’ cu numele de cod “Mihai”. Iata dovada!

Gheorghe Nichita a turnat la Secu’ cu numele de cod “Mihai”. Iata dovada!

scris de Ziua Veche
7 afisari

Primarul Iasiului pesedistul Gheorghe Nichita a primit anul trecut hartie de buna purtare de la CNSAS ca nu a fost colaborator al Securitatii, desi a avut nume de cod si a dat informatii ofiterilor de legatura inca din vremea facultatii.

 

 

Ziuaveche.ro prezinta nota de costatare emisa de Colegiul CNSAS care a decis ca nu exista dovezile necesare care sa ateste in instanta faptul ca acesta ar fi facut politie politica. Cert este faptul ca a avut numele de cod “Mihai”, a semnat angajamentul pe 27 martie 1978, dar “in raport cu locul de munca si pregatirea sa profesionala, informatorul se prezinta destul de slab”, constata un ofiter de Securitate in 1981. Colaborarea a incetat, reiese din documente, in 1983, cand a fost scos din reteaua informativa.

1 comentariu

Liviu 15-02-2011 - 10:57

Interesanta treaba cu „eventualele greutati … pe linia cazarii” ! Se stia exact cum stau lucrurile insa nu se facea nimic si mai mult se exploata starea aceasta … Si mai interesant este ca si acum in cacapitalism treburile merg la fel !!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS