Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Gheorghe Nichita: „Nu plec din PSD, totul este o intoxicare!”

Gheorghe Nichita: „Nu plec din PSD, totul este o intoxicare!”

scris de Ziua Veche
0 afisari

Vicepresedintele PSD a negat ieri in exclusivitate pentru ziuaveche informatiile aparute pe diferite canale media, conform carora s-ar pregati sa paraseasca partidul si sa treaca in barca puterii. Zvonurile privind plecarea lui Gheorghe Nichita la PDL se bazau pe faptul ca acesta ar dori sa dea o palma pesedistilor pentru ca nu l-au votat presedinte al Consiliului National. Mai mult, s-a spus ca transferul in tabara portocalie a fost negociat chiar la intâlnirea de ieri avuta cu premierul Emil Boc.


„Totul este o intoxicare, nu plec din PSD. Cineva umbla cu astfel de prostii. Ieri, dupa sedinta de Guvern nici macar nu am fost la masa cu cei de la PDL. M-am vazut doar cu unii dintre ministri pentru a discuta probleme de finantare. Nu am incurajat niciodata nici macar discutiile despre o posibila plecare a mea din partid”, ne-a spus primarul municipiului Iasi. Chiar daca are o serie de dosare deschise de DNA, Nichita a precizat ca nu va ceda presiunilor care se fac asupra lui. „Cred ca mai putem trai in România fara ca sa fim toti intr-un singur partid”, a completat vicepresedintele social-democratilor. Liderul PSD, Victor Ponta, ne-a explicat ca are incredere totala in Gheorghe Nichita si nu crede ca acesta este capabil sa tradeze partidul pentru a se muta cu arme si bagaje la adversari. Interesant este faptul ca informatii despre plecarea primarului municipiului Iasi la democrat-liberali au fost vehiculate chiar si de catre pesedisti.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult