Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Gheorghe Ştefan–Pinalti a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PDL

Gheorghe Ştefan–Pinalti a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PDL

scris de A.B.
8 afisari

Pinalti nu mai vrea să fie vicepreşedinte al PDL. El a anunţat că demisionează din funcţia de vicepreşedinte al partidului ca urmare  a rezultatelor dezastruoase obţinute la alegerile locale din 10 iunie.

gheorghe stefan

foto: nasul.tv

Gheorghe Ştefan, zis Pinalti, a anunţat, joi, înainte de şedinţa Colegiului Director al PDL, că demisionează din funcţia de vicepreşedinte al partidului. Motivul, rezultatele dezastruoase înregistrate la alegerile locale 2012. „Nu ştiu ce vor face alţii, dar eu pot să spun ce voi face eu: voi demisiona din funcţia de vicepreşedinte al PDL la nivel naţional. Din moment ce am fost în conducerera centrală a partidului şi rezultatul de la alegeri este nesatisfăcător, înseamnă că am partea mea de vină şi am demnitatea să o recunosc şi să demisionez”, a declarat Pinalti pentru Realitatea Tv. Mai mulţi lideri ai PDL şi-au anunţat demisiile din funcţii de conducere, prinre aceştia numărându-se şi Elena Udrea. Ea şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PDL Bucureşti.

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 14-06-2012 - 20:42

Intregul STAFF al pdl , in frunte cu BOC Emil si-au depus DEMISIA !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult