Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Gheorghe Ştefan: Ungureanu ar putea fi viitorul preşedinte

Gheorghe Ştefan: Ungureanu ar putea fi viitorul preşedinte

scris de A.B.
77 Afisari

Gheorghe Ştefan, vicepreşedintele PDL nu exclude posibilitatea ca premierul Mihai RăzvanUngureanu să fie viitorul preşedinte al României şi că acesta ar putea să candideze din partea unei alianţe din care să facă parte şi PDL.

gheorghe stefan

foto: ziarelive.ro

În emisiunea „După 20 de ani” de la Pro TV, Ştefan a recunoscut că Ungureanu ar putea fi viitorul preşedinte al României.

„Poate să fie prezidenţiabil, nu neapărat PDL. Poate să creeze o nouă formaţiune, poate să creeze o alianţă de partide, o altfel de formaţiune politică sau asociere politică în care dânsul să fie în vârf şi eu cred că este posibil ca dânsul să fie viitorul preşedinte al României”, a menţionat acesta.

În altă ordine de idei, democrat-liberalul s-a declarat convins că, în urma viitoarelor alegeri parlamentare, PDL va rămâne la guvernare.

Ştefan a invocat, în sprijinul afirmaţiilor sale, prevederea constituţională care stipulează că dacă un partid obţine majoritatea în Parlament atunci preşedintele e obligat să numească premierul din rândul acestui partid.

„Este clar, în opinia mea, că în următorii zece ani nu se va întâmpla lucrul acesta”, a susţinut liderul PDL, subliniind că USL este o alianţă alcătuită din trei partide.

Gheorghe Ştefan a completat că PDL, cu cele 20 de procente pe care le-ar câştiga în alegeri, s-ar putea alia cu un partid pentru a forma o majoritate care să susţină un guvern, precizând că dacă USL face acelaşi lucru, e USL.

Cât despre recentele plecări din PDL, vicepreşedintele acestui partid a explicat că partidul suferă din cauza faptului că a avut o guvernare în care trebuia să ia nişte măsuri de austeritate cu care să salveze România.

El a susţinutcă unii au plecat la ceilalţi pentru că sunt „pe trend”, dar se păcălesc pentru că tot PDL va fi la guvernare din 2012.”PDL îşi va reveni şi va reuşi să ia un scor bun în alegerile locale şi mult mai bun la alegerile parlamentare”, a apreciat democrat-liberalul.

1 comentariu

vasile 22-04-2012 - 17:42

CONDITIA OBLIGATORIE ESTE CA ROMANII SA NU VINA LA VOT . NUMARUL REDUS AL CELOR CARE VOR VENI SI VOR VOTA PE O STICLA DE ULEI SE VA INMULTI DE LA SINE CU 10 SI VA DECIDE VIITORUL PRESEDINTE ASA CUM S-A EXERSAT FURTUL DE VOTURI IN 2009 LA REALEGEREA BISNITARULUI BASESCU CARE A CIURUIT ROMANIA SI IN PARLAMENT UNDE S-A SMENUIT LEGEA PENSIILOR.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult