Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UDATE Ghici cine vine la Transporturi? Săpunaru sau Mănescu

UDATE Ghici cine vine la Transporturi? Săpunaru sau Mănescu

scris de P.C.R.
3 afisari

UPDATE 14.50 Ramona Mănescu va fi propunerea pentru postul de ministru al Transporturilor pe care premierul Victor Ponta o va transmite preşedintelui Traian Băsescu, au declarat, duminică, pentru Agerpres, surse oficiale.

BPN al PNL a decis să transmită primului-ministru Victor Ponta două propuneri în vederea unei nominalizări la Ministerul Transporturilor – Nini Săpunaru şi Ramona Mănescu, a anunţat liderul liberalilor, Crin Antonescu.

––––––––––––

UPDATE 12,37. BPN al PNL discută varianta transmiterii către premierul Victor Ponta a două propuneri – Nini Săpunaru şi Ramona Mănescu – în vederea nominalizării uneia dintre ele la şefia Ministerului Transporturilor, a declarat, pentru Agerpres, deputatul PNL Mihăiţă Calimente.

„Delegaţia Permanentă a hotărât să facă două propuneri, şi anume Nini Săpunaru şi doamna Ramona Mănescu. Am considerat că şi propunerea referitoare la Nini Săpunaru este o propunere serioasă, are şi experienţă politică, are şi experienţă managerială. Nu ştim să aibă alte probleme cu justiţia, deci nu am vedea de ce propunerea să fie retrasă. S-au făcut două propuneri tocmai ca primul-ministru să aibă posibilitatea de a alege”, a spus Mihăiţă Calimente, prezent la reuniunea BPN al PNL.

–––––––––––

Conducerea PNL se reuneşte duminică, de la ora 11,00, în şedinţă, pentru a face o nouă propunere privind conducerea Ministerului Transporturilor.

pnl

Liberalii discută despre noul ministru al Transporturilor

Conducerea liberalilor va face o nouă nominalizare la şefia Ministerului Transporturilor, în contextul în care deputatul Ovidiu Silaghi, propus pentru această funcţie, şi-a retras candidatura. Liberalul s-a retras după ce procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a solicitat procurorului general să sesizeze Camera Deputaţilor pentru formularea cererii de începere a urmăririi penale împotriva sa, pentru trafic de influenţă în formă continuată, fapte despre care există indicii şi date că ar fi fost săvârşite în perioada în care acesta avea calitatea de ministru al Transporturilor. Ulterior, procurorul general Tiberiu Niţu a solicitat Camerei Deputaţilor declanşarea procedurilor pentru ridicarea imunităţii parlamentare în cazul lui Ovidiu Silaghi. Această cerere a ajuns deja la Camera Deputaţilor.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a susţinut, sâmbătă, că o decizie în ceea ce priveşte Ministerul Transporturilor va fi luată duminică, în şedinţa Biroului Politic Naţional Liberal.

”Propunerea oficială, propunerea Partidului Naţional Liberal, propunerea va fi făcută în urma deciziei politice statutare pe care forul îndreptăţit al partidului o va lua duminică. (…) Faptul că domnul Nini Săpunaru este o varianta pe care eu am luat-o în calcul este de natură publică, (…) pentru că domnul Săpunaru a spus, cu acordul meu, că, într-adevăr, l-am sunat, l-am întrebat dacă ar fi dispus să intre într-o asemenea poziţie. Decizia, însă, şi propunerile pe care le voi face eu şi pe care le mai pot face oricare alţi colegi din Consiliul Naţional al partidului vor fi făcute duminică, iar domnul Ponta se va pronunţa, cum e normal, asupra propunerii pe care noi o vom face”, a spus Crin Antonescu, la Antena 3, potrivit Agerpres.

12 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 25-08-2013 - 12:20

….Ro Lande, Ramona Manescu detine /nu o caracteristica care o poate face neacceptabila, dpdv. a lu’h Buliibahsellu:

Nu i se vazu quilotzei,nu are un copchill /florence !

Ro.Lande ;Que te dici , la PATRIA ?!?

VLAD 25-08-2013 - 12:53

“Pentru fostul ministru,penalul Relu Fenechiu, managementul privat înseamna ca aceia care au devalizat ani la rând sistemul feroviar românesc, cum este cazul directorilor Micu, Dorobanțu sau Ghibu, trebuiesc promovaţi ca manageri privaţi, dar remuneraţi împărăteşte.
Astfel, devalizatorul de ieri, este de astăzi managerul de succes şi, ca atare, trebuie plătit cu mii de euro pe lună. Practic, Fenechiu a continuat campania de distrugerea cu bună ştiinţă a căilor ferate…
Cea mai elocventă caracterizare pentru DOROBANTU, managerul „performant” de la CFR Calatori, constă în descrierea făcută de Honore de Balzac: „Parvenitul se târăşte de-a buşilea în faţa celor ce-i pot fi de folos şi este obraznic cu cei de care nu mai are nevoie, aidoma paiaţei dintr-un balet, pare marchiz dacă-l priveşti din spate, dar este bădăran dacă-l priveşti din faţa”

Crina 25-08-2013 - 13:24

„Valentin Dorobanţu, managerul privat de la CFR Călători, va fi verificat de Consiliul Concurenţei pentru desfiinţarea a peste 150 de trenuri de călători, toate rentabile pentru companie.
Totodată, inspectorii de concurenţă vor analiza şi modul de acordare a subvenţiei alocate anual de către Ministerul Transporturilor pentru operatorii privaţi de transport feroviar de persoane .
Mai mult, Valentin Dorobanţu s-a înţeles cu liderul sindical Iulică Măntescu ca angajaţii care au manifestat împotriva Guvernului „să fie consideraţi în deplasare în interesul serviciului”

UnUL 25-08-2013 - 16:15

Splendidă alternativă ; două persoane care habar n-au cu ce se mănâncă transporturile, dintre care asupra unei planează și grave suspiciuni de corupție. Asta e „rezerva de cadre” a PeNaLilior.

Pribeagul 25-08-2013 - 18:30

🙂

„rezerva de cadre”

bag seama ca esti un puiut de comunist. unde s-a mai pomenit ca un partid postdecembrist, oricit de serios ar fi, sa aiba rezerva de cadre?

partidele fiind la nivelul andreei marin ne tin din surpriza in surpriza. pai nu-i mai bine asa?

UnUL 26-08-2013 - 08:12

BAGI SEAMA PROST, PRIBEAGULE; SUNT UN „PUIUȚ” DE DEȚINUT POLITIC.

BULA 26-08-2013 - 08:21

Cine verifica ce zici matale ? Poti sa fii „PUIUȚ” de orice.

UnUL 26-08-2013 - 08:40

Poți să crezi sau nu, e treaba dumitale. Bubos-Salaud, de exemplu, îl înjură cât apucă pe tata și îl face turnător, iar mie puțin îmi pasă de i m b e c i l i t ă ț i l e lui toxice. Nu am de gând să exhib pe aici certificate: nici cele de arestare ale lui tata, nici cel de deces….

UnUL 26-08-2013 - 08:44

P.S. Și nici nu îmi fac un titlu de glorie din asta : e meritul lui că a ales să fie martir, nu al meu. Îl respect și admir, dar nu am nici un merit pentru eroismul lui.

Antibasistul 26-08-2013 - 09:45

UnUL minte de stinge, ca toti basistii!

UnUL 26-08-2013 - 09:52

Bășinel, n-ai pic de imaginație. Dar de un de imaginație dacă nu ai fost înzestrat de la natură cu creier?

Pribeagul 25-08-2013 - 18:23

O prefer pe mona, celalalt mi se pare sinistru.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult