Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Gigel Știrbu este noul ministru al Culturii – numirea sa, semnată de Băsescu

Gigel Știrbu este noul ministru al Culturii – numirea sa, semnată de Băsescu

scris de C.S.
5 afisari

Gigel Știrbu a fost confirmat, oficial, în funcția de ministru al Culturii. Decretul de numire a fost semnat deja de președintele Traian Băsescu, noul ministru urmând să depună jurământul în această după-amiază, la ora 16:00.

Gigel Știrbu este, în mod oficial, noul ministru al Culturii.

Președintele a aprobat, în prealabil, decretul prin care se lua act de demisia fostului ministru al Culturii, Daniel Barbu, care a demisionat la finele săptămânii trecute în urma scandalului iscat de o serie de declarații controversate făcute de acesta pe tema bugetului alocat programului național de îngrijire și susținere a bolnavilor de HIV/SIDA.

Ceremonia de depunere a jurământului lui Gigel Știrbu va avea loc la Palatul Cotroceni, unde noul ministru este așteptat la ora 16:00. Portofoliul culturii face parte, potrivit înțelegerii dintre cele două partide aflate la guvernare, liberalilor, Gigel Știrbu fiind membru PNL.

Propunerea de numire a lui Gigel Știrbu în fucția vacantată de Daniel Barbu a fost votată în unanimitate, vineri, de Biroul Politic al PNL, la doar o zi după anunțarea demisiei oficiale a fostului ministru.

5 comentarii

UnUL 17-12-2013 - 13:59

Perfect : avem un învățământ chior, o medicină șchioapă și o cultură știrbă.

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 17-12-2013 - 14:14

RADU BANCIU :

„Am fost pe lista scurtă a celor care puteau să preia șefia TVR. Sigur că s-au gândit unii și la mine, doar am un nume, dar, de frică probabil să nu mă iau de Marina Almășan, au recurs la propunerea numărul doi, Rareș Bogdan, jurnalist la Realitatea. Ne obișnuisem să-l batem la fundul gol în fiecare seară. Nimic nu-l recomandă pe Rareș Bogdan să fie la conducerea TVR. Este o rușine monumentală. Noi suntem la concurență cu el și în batem 364 de zile din 365. Dar este propunerea PNL. La ce vă stă capul măi țăcăniților din Parlament, la ce vă stă capul când faceți asemenea numiri? Cum să-l pui acolo pe Rareș Bogdan? Să facă ce? Decât să-ți bați joc mai bine închizi televiziunea. E ca și cum ai vrea să pui manager la CFR Marfă un nene de la aprozar. Te-ai trezit tu Crin Antonescu că te-ai simțit bine la el în emisiune și de asta l-ai numit”

solomon&kane 17-12-2013 - 15:36

vai de ea tara pe mana cui a ajuns

Porky 17-12-2013 - 16:20

Pare cam cretinel in poza, asta ca sa rimeze cu Gigel, Gigel Cretinel.

Vivi 17-12-2013 - 22:35

e tare cult daca a ajuns sef la culte…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult