Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Gigi Becali – locul 1 in topul chiulangiilor romani din PE

Gigi Becali – locul 1 in topul chiulangiilor romani din PE

scris de Ziua Veche
2 afisari

Potrivit site-ului VoteWatch.eu, care monitorizeaza activitatea europarlamentarilor, patronul Stelei are doar 27% prezenta la lucrarile PE. Adica, in cele noua luni de activitate de pana acum, Becali a participat la doar 10 din cele 37 de sedinte ale Parlamentului European.

 

 

Top chiulangii

Gigi Becali – indep. – 27%

Corneliu Vadim Tudor – PRM – 40, 54%

Traian Ungureanu – PDL- 62%

Adina Valean – PNL – 65%

Cristian Busoi – PNL – 65%

Norica Nicolai – PNL – 70%

Tokes Laszlo – UDMR –  76%

Campionii prezentei la vot

Oana Antonescu – PDL – 100%

Sabin Cutas – PSD-PC – 100%

Iosif Matula – PDL – 100%

Cristian Preda – PDL – 100%

Sogor Csaba – UDMR- 100%

Romania a reusit sa se claseze pe ultimul loc in ceea ce priveste prezenta dintre cele 27 de state, cu o medie de 83,46, in urma altor doua codase central-europene: Slovacia si Ungaria. Vecinii bulgari au fost mai harnici – locul 18, in timp ce state consacrate in spatiul comunitar, precum Italia sau Franta, sunt si ele in plutonul celor de la coada.

Campionii prezentei sunt, potrivit votewatch.eu, slovenii, urmati de europarlamentarii luxemburghezi si de cei austrieci, cu scoruri care depasesc 90%.

Socialistii sunt fruntasi

In ceea ce priveste prezenta pe grupuri parlamentare, cel al socialistilor europeni, PES, a luat fata celui popular, PPE, pe locul trei fiind clasati „verzii”, iar pe patru grupul liberal, ALDE.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult